Recunoastem sau nu, cu totii suntem interesati sa ne perpetuam specia. In momentul in care ne gandim sa ne facem o familie, sa avem copii, ne gandim de fapt, ca dorim sa ne perpetuam specia.

Exista oameni care nu considera ca isi doresc sa aiba o familie, din anumite motive. Ei bine, sa ai o familie este visul oricarei persoane, mai devreme sau mai tarziu.

Din nefericire, numarul barbatilor impotenti a crescut substantial de la ultimele studii facute in acest sens. In ziua de astazi, exista destul de multi barbati care sufera de importenta la fel cum si alte femei au probleme legate de infertilitate.

In urmatorul articol veti afla care sunt principalele semne ale impotentei. Iata care sunt acestea:

In primul rand, lipsa dorintei sexuale anunta o posibila cauza a impotentei. Lipsa dorintei sexuale este un simptom de impotenta, potrivit medicilor urologi. Semnele lipsei dorintei insemna excluderea oricarei atingeri si sarutari care sunt considerate preludiu. Ignorarea dorintelor sexuale sau tentativelor unui contact intim poate indica, de asemenea, lipsa unei dorinte.

De asemenea, incapacitatea de a obtine o erectie este un semn al impotentei. Barbatul se poate implicata in activitati sexuale, dar ii va fi imposibil sa obtina o erectie. Penisul poate ramane moale, chiar daca el pare excitat. Aceasta conditie este cunoscuta sub numele de disfunctie erectila. El poate opri orice activitate sexuala sau poate isi satisface partenerul prin alte mijloace. Barbatul poate deveni stanjenit, furios sau retras intr-o astfel de situatie si nu va dori sa discuta aceasta problema. Acest lucru poate fi din cauzata din motive medicale sau psihologice.

Incapacitatea de a mentine o erectie este si ea o cauza a impotentei. In momentul in care simtiti ca vi se intampla unul dintre simptomele de mai sus este foarte important sa mergeti la un medic. El este capabil de a va raspunde la intrebari si sa va lamureaza cu privire la problema dvs. De asemenea, veti afla daca principala cauza a problemelor este impotenta sau nu si bineinteles, va trebui sa urmati un tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.