In orice cuplu exista probleme si discutii. Nu exista un cuplu perfect, care sa nu se certe sau sa nu aiba niciodata discutii in contradictoriu. Insa uneori din cauza comportamentului impulsiv poti duce relatia la final. Toti ne dorim o relatie armonioasa in care sa ne intelegem bine cu partenerul insa acest lucru este imposibil. Oricat de atenti am fi, mereu vom avea discutii in contradictoriu deoarece suntem personalitati si avem caractere diferite. Exista cateva mituri care va ajuta sa va tineti mereu relatia armonioasa si sa preveniti despartirea.

Descoperiti-va in fiecare zi, dati-va intalnire in oras, povestiti, nu va plictisiti niciodata unul de celalalt.

Pastreaza mereu in inima ta un loc special pentru el si doar pentru el. Incearca sa ii indeplinesti dorintele, sa iti faci timp pentru el, asculta-l, da-i sfaturi si libertatea de care are nevoie fara a-i cere nimic in schimb.

Dupa ce va trece timpul incearca sa fii la fel, fii aceeasi persoana de care s-a indragostit. Indragosteste-te in fiecare zi de el, gaseste-i cate o calitate in fiecare zi.

Tine-l in brate, sprijina-l atunci cand simti ca are nevoie, spune-i tot ce simti in fiecare zi si mentine-ti relatia cat poti de vie.

Gaseste fericirea in lucrurile simple si marunte pe care le face zilnic. Chiar daca nu ai o zi buna, incearca sa gasesti lucrurile frumoase din viata voastra si sa va bucurati de ele pana la adanci batraneti.

Fii cat mai sincera fata de el, spune-i lucrurile care nu te multumesc si pe cele care te multumesc.

Multe cupluri se cearta din cauza banilor. Incearca sa nu pui doar asupra lui aceasta presiune, contribuie si tu si ajuta-l cand se simte neajutorat.

Cand greseste si simti ca trebuie sa il ierti, iarta-l fara a avea regrete. Fii prezenta in viata lui si fa-l cel mai fericit om de pe pamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.