In momentul in care afli ca esti gravida, mai ales dupa ce ti-ai dorit foarte mult asta incepi sa iti faci tot felul de planuri pentru copil si pentru momentul in care va veni pe lume. De asemenea, in functie de pozitia copilului medicul iti va spune printr-o simpla fotografie care este sexul copilului.

Vrei sau nu sa recunosti, pentru oricare parinte exista o anumita preferinta atunci cand vine vorba despre sexul copilului. Fie ca va doriti sa aveti un baietel sau o fetita, in adancul sufletului simtiti asta doar ca de cele mai multe ori nu o spuneti cu voce tare.

Exista unele metode nestiintifice de care trebuie sa stii si care iti pot da foarte multe detalii despre sexul copilului. Ce ar trebui sa stii despre asta si cum ar trebui sa faci?

Cum poti sa iti dai seama daca copilul este baiat sau fata? In primul rand poti sa faci testul cu bataia inimii care iti va spune daca ai un baietel sau o fetita. Acest truc este pur si simplu o traditie de care poti sa tii cont daca vrei sa afli care este sexul bebelusului pentru ca, conform traditiei, daca bebelusul are pulsul peste 140 inseamna ca fatul este fata iar daca are pulsul mai incet inseamnna ca este baiat. Totusi, este posibil ca pulsul copilului sa mai varieze de-a lungul sarcinii. In momentul in care copilul este mic atunci pulsul incepe sa scada.

Testul verighetei este o alta metoda prin care poti sa iti dai seama daca ai baietel sau fetita. Poti sa iei o verigheta si sa legi e ea un fir subtire de ata sau de par. Apoi, va trebui sa misti verighea deasupra burtii si sa astepti. In cazul in care verigheta sa misca stanga dreapta sau circular. In cazul in care verigheta se misca circular inseamna ca ai fata iar daca se misca ca un pendul, cel mai probabil este baiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *