pictura pe numere de la pictorul fericit

Ai încercat vreodată să pictezi un tablou? Sună măreț și parcă imposibil de făcut, mai ales de către cei care cred despre ei că nu au neapărat suficient talent să facă acest lucru. Ei bine, au nevoie mai degrabă de un kit de pictură de la Pictorul Fericit și ceva răbdare. Un proces creativ de acest tip se poate transforma într-unul do it yourself care îți aduce mai multă satisfacție decât crezi.

Dacă te tentează ideea atunci vezi aici despre ce este vorba. Poți comanda un astfel de kit la un click distanță. Conține toate cele necesare pentru a picta de îndată și anume pânza din bumbac, cu șasiu inclus, lemn din România, pensule și culori și câteva accesorii pentru a expune pictură la final.

Ce presupune pictura pe numere?

Să pictezi ținând cont de o schiță ce în prealabil a fost imprimată pe pânză. Ține cont de acest ghid și de înșiruirea de numere de pe pânză. În acest fel vei ști ce culoare se potrivește într-un anumit chenar și vei reuși să creezi un tablou perfect. Ai în setul comandat și culorile acrilice potrivite, îți ajung și în eventualitatea în care ai nevoie să faci retuș.

Pictura pe numere a devenit populară pentru că este arta accesibilă. Chiar dacă nu ai gândit despre tine că ai putea picta vreodată un peisaj, un portret sau flori, iată că acum este mai simplu ca oricând să faci asta. La final nu este necesar să aplici strat de vernis, culorile rezistă foarte bine și fără alte tratamente aplicate.

Cum alegi pictură pe numere potrivită pentru tine?

Descoperă magazinul online pictorulfericit.ro. Aici ai zeci de variante de picturi pe numere, de la cele tematice de sezon și până la cele specific recomandate pentru el, ea sau copii. Oricine își poate găsi aici o pictură favorită, fie că este iubitor de peisaje, orașe, portrete, mașini, animale, fie îi plac picturile religioase sau și-ar dori să experimenteze reproducerea unor mari opere de artă. La Pictorul Fericit vor găsi de asemenea și detalii ce țin de gradul de dificultate al picturilor, astfel încât să aibă spațiile destul de mari și să nu fie prea detaliat de lucrat. În orice caz, de la aceeași sursă pot comanda și accesorii de mare ajutor, cum ar fi lupa cu care pot mări zonele de pictat sau șevaletele, pentru a poziționa corect pictura și a lucra mai practic și mai ușor.

În principiu alegerea este una ce depinde de preferințele personale, dar atenție, ar fi bine de avut în vedere și detalii legate de dificultatea aplicării culorilor.

De ce să încerci pictura pe numere?

Cei care au încercat s-au bucurat de procesul în sine, dar și de satisfacția finală, cea de a avea un tablou complet și perfect pictat. Este plăcerea de a petrece timpul făcând ceva creativ și practic în același timp. Te destresează și merită încercată cel puțin o dată!

Contact:

Str. Mărășești, 22A, Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *