Orice masina are nevoie de o baterie de masina pentru ca motorul sa porneasca. Aceasta este utila in stabilizare, filtrare si oferirea de puterea electrica necesara pentru pornirea motorului. Astfel, bateria masinii ofera puterea necesara ori de cate ori sistemul de incarcare nu poate transporta sarcinile in exces. De asemenea, acumulatorul este cel care mentine fluxul electric atunci cand alternatorul nu mai functioneaza.

Bateria auto este o parte importanta a masinii si, de aceea, verificarea periodica a bateriei este un lucru necesar. Este posibil ca masina sa intampine probleme de intrerupere a motorului sau, chiar mai rau, nici sa nu mai porneasca, daca bateria se afla intr-o stare proasta. Astfel, o baterie intretinuta asa cum trebuie poate avea o speranta de viata de pana la doi ani de zile sau chiar poate mai bine. Asadar, un acumulator non-sigilat este recomandat pentru locurile in care climatul este mai fierbinte, in timp ce bateriile sigilate sunt recomandate in zonele cu temperaturi mai reci, deoarece nu mai este nevoie de a se adauga apa la bateria motorului.

Are sens ceea ce am scris pana acum? Daca nu, cu siguranta vei fi interesat de ceea ce vei citi in continuare. Ei bine, exista o multime de situatii in care cumparatorii sunt interesati de modelul de baterie. Acesta este motivul pentru care se poate cumpara o baterie mai buna din punct de vedere calitativ decat cea veche.

Cat de importanta este bateria masinii

Nu am crezut niciodata ca problema bateriei masinii va fi un aspect care ma va interesa vreodata. Asta pana cand nu am mai reusit sa pornesc masina. Am incercat sa incarc bateria cu ajutorul altora, insa nimic nu a mers, masina era practic moarta- nici n-am mai reusit sa o inchid. Am incercat tot felul de solutii pe care prietenii mi le-au oferit, dar cu toate acestea, am ales sa cumpar o baterie noua pentru ca era clar, cea veche nu mai functiona.

Nici procesul de cautare a celei mai ideale baterii nu a fost foarte usor, din moment ce exista atat de multi producatori care garanteaza calitatea acestora, dar si o perioada de viata cat mai mare de viata. Dar, pentru siguranta mea si a masinii mele, am dorit sa gasesc ceea ce e mai bun. Astfel, la recomandarea unui prieten am ales un acumulator din gama de baterii auto exide oferite de echipa bateriiautoacasa.ro si am descoperit ce inseamna intr-adevar calitatea. Nici nu a fost nevoie sa apelez din nou la prieteni pentru ca pe site-ul www.bateriiautoacasa.ro am descoperit ca pot sa gasesc cea mai buna baterie odata ce inserez marca si modelul masinii mele.

De asemenea, odata ce am gasit bateria potrivita, nu a trebuit sa imi fac griji nici in ceea ce priveste montarea acesteia. Astfel, echipa AUTOBOGMAR a montat acumulatorul masinii in numai cateva ore dupa ce am plasat comanda- in Bucuresti. In plus, pentru ca am apelat la serviciile lor, compania a realizat o verificare totala a sistemului electric de incarcare- adica a alternatorului si a regulatoului, oferindu-mi garantia pe loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *