Mitul:

Daca esti gravida, este foarte probabil ca mama ta sa te fi inconjurat cum inconjoara o anaconda o victima in jungla amazoniana cu sfaturi de mama, trimise din generatie in generatie, despre cum sa mentii un copilas sanatos, cum sa-ti dai seama daca e baiat sau fata, si alte lucruri similare. Lucruri, precum, daca vrei sa ai un baiat, ar trebui sa adaugi mai multe banane in dieta ta. Putem doar sa presupunem ca aceasta veche superstitie era bazata pe ideea ca daca mancarea pe care o mananci era mai falica, cu atat cresteau sansele sa iasa din tine un mic om, dotat ca Ron Jeremy, pentru ca asta era logica pe care o foloseau in trecut.

Stiinta:

Cercetatorii de la prestigioasa Universitate Oxford a lucrat cu cei de la Exeter pentru a stabili raspunsul pentru aceasta mare dezbatere si a tras concluzia ca bananele chiar fac baieti. Intr-un studiu in care au fost analizate 740 de femei insarcinate, au descoperit ca „femeile care consuma mai multe calorii in perioada conceperii si, in particular, mananca mai multe banane, au sanse mai mari sa faca baieti.” In constrast, au descoperit ca saritul peste micul de dejun cresteau sansele sa ai o fata.

Oamenii de stiinta cred ca acest lucru are legatura cu nivelele mari de potasiu din banane, fapt care a inclinat balanta catre spectrul penisului. Dar, inainte sa incepi sa mananci doar banane si sa dai vina pe marculog cand dai nastere unei fetite, ar trebui sa mentionez faptul ca o dieta care sa includa banane creste sansele sa faci un baiat cu 55% din timp, lucru care e doar ceva mai mare decat daca dai cu banul si ai sanse se 50 – 50. Natura inca are modurile ei de a se asigura ca intreaga rasa umana nu devine o mare petrecere cu carnaciori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *