Toti oamenii trebuie sa aiba in casa, acum, in prag de sarbatoare un bradut impodobit dupa bunul gust si dupa bunul plac. Fiecare persoana trebuie sa isi aleaga un anumit tip de brad, in functie de ceea ce isi doresc sau in functie de personalitate.

Pare destul de grue de crezut ca am putea sa alegem un bradut in functie de personalitate, nu-i asa? Ei bine, se pare unele persoane car iubesc natura se gandesc destul de mult la acest aspect si din acest motiv nu prefera bradutii naturali, taiati din padure in favoarea celor artificiali sau a celor la ghiveci. Sigur ca orice persoana alege ceea ce isi doreste si in functie de dragostea pe care o poarta naturii.

Totusi, daca alegeti sa va cumparati un brad natural, trebuie sa aveti grija pentru ca acesta nu doar ca nu este ecologic ci face si destul de multa mizerie. Daca l-ai cumparat deja, atunci ar trebui sa apelezi la cateva trucuri care te vor ajuta sa il pastrezi verde pentru o perioada cat mai lunga de timp. Iata cateva sfaturi care iti vor fi de folos:

In momentul in care cumperi bradutul trebuie sa ai grija ca acesta sa aiba cativa centimetri liberi la baza, adica lipsiti de crengute. Apoi, trebuie sa ai grija sa pui la baza bradului un recipient cu apa. Schimbi apa in fiecare zi, la fel cum ai face cu florile. Umiditatea de la baza bradului va face ca bradutul sa reziste o perioada cat mai lunga de timp, fara sa ii cada acele.

In plus, trebuie sa nu uitati de asepctul suportului. Un astfel de brad trebuie sa fie pus intr-un suport si as trebui sa rugati persoana care va vinde bradutul sa il deucpeze ca sa se plieze in suport.

 

Un comentariu la „Bradul de Craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.