Copii sunt cei mai importanti pentru oricine dintre noi. De fiecare data parintii isi doresc sa ii educe si sa le ofere cele mai bune conditii copiilor lor indiferent de situatia materiala. Dupa ce incepe sa mai creasca putin copilul incepe sa devina din ce in ce mai curios si iti va adresa o multime de intrebari parintilor.

De multe ori, parintii nu au raspunsuri concrete si nu stiu ce ar trebui sa faca pentru ca micutul lor sa fie lamurit. Nelamuriri in cazul copiilor exista si atunci cand vine vorba despre divinitate.

Nu va trece mult timp pana cand copilul va deveni curios in privinta divinitatii si te va intreba cine este Dumnezeu, ce face si cum il poate vedea. Indiferent care este religia in care crezi sau de care apartii, este recomandat sa iti cresti copilul in spiritul valorilor spirituale in care crezi si sa il inveti sa respecte evenimentele si simbolurile religioase. Una dintre metodele prin care-l ajuti sa inteleaga mai bine divinitatea este rugaciunea, mijlocul prin care i se poate adresa direct lui Doamne-Doamne!

Rugaciunea este una dintre metodele prin care ajuti copilul sa inteleaga mai bine divinitatea, dar si sa aiba o comunicare directa cu Dumnezeu. Prin rugaciune, copilul i se adreseaza lui Doamne-Doamne, asa cum obisnuim copiii sa ii spuna.

Nu exista o varsta anume la care trebuie sa inveti copilul sa spuna rugaciuni. Acestea pot fi invatate inca din primii ani in care isi dezvolta vorbirea sau din momentul in care manifesta interes sau curiozitate pentru aspectele divinitatii. Important este ca niciodata nu este prea tarziu sa-ti inveti copilul sa se roage si sa ceara sprijinul si protectia divinitatii, in fiecare zi!

Este foarte important ca micutul sa stie ca trebuie sa tina cont de divinitate. Religia este foarte importanta si trebuie sa existe in viata fiecarui copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.