Exista o multime de femei asupra carora se fac presiuni pentru a se casatori sau pentru a face cat mai multi copii, si exista si femei care nu-si doresc acest lucru nici in ruptul capului- fiind considerate de societatea actuala ca fiind ”defecte”. Chiar si in momentul in care acestea isi doresc sa faca toate aceste lucruri, acestea nu pot sa le faca deoarece ori nu si-au gasit partenerul potrivit, ori nu se simt pregatite. Indiferent de situatie, exista o multime de oameni care nu pot dormi linistiti de grija altora si insista cu intrebari asupra casatoriei sau incearca sa grabeasca acest eveniment.

Astfel de situatii sunt intalnite in randul celebritatilor, care sunt intrebate, aproape la fiecare pas, cand au de gand sa faca vreo miscare in viata lor.

Ce cred celebritatile despre casatorie:

Diane Keaton- ”Nu cred ca faptul ca nu sunt casatorita are vreo importanta asa de mare in viata mea” a declarat aceasta in anul 2010.

Oprah a declarat in anul 2013 ca daca si-ar fi dorit sa se marite, ar fi reusit sa faca acest lucru- ”nu sunt o femeie traditionala si obisnuita, si nici nu am dus o viata traditionala.”

Condoleezza Rice a declarat in anul 2011 ca nimeni nu trebuie sa se casatoreasca doar de dragul de a se casatori. Trebuie sa gasim pe cineva cu care chiar dorim sa traim toata viata, si abia apoi sa ne casatorim.

Mindy Kaling- in luna ianuarie 2015, aceasta a spus ca ea nu are nevoie sa se casatoreasca- ”nu am nevoie de nimeni care sa isi faca griji de ceea ce imi doresc au sau de ceea ce am nevoie. Sunt capabila sa am grija de mine fara sa dau nicio explicatie nimanui.”

Charlize Theron- ”Ideea casatoriei este un lucru ciudat pentru mine. Iubesc orice posibilitate, insa ma simt bine cu mine insumi alaturi de momentele petrecute cu baiatul meu, viata mea si prietenii mei.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.