Desi, in general, cred ca un blog trebuie sa fie destul de divers – dupa cum intretin acest blog, cred ca este evident – sunt si unele in cazuri in care cred ca un blog trebuie sa fie nisat pe o anumita tema. De exemplu, poate ati observat ca nu prea scriu despre automobile, tehnologie de ultima generatie, IT si toate lucrurile inrudite. Daca o chestie este cu adevarat interesanta, s-ar putea sa o postez aici, insa, in general, las blogurile de specialitate sa se ocupe de acele domenii, care sunt foarte vaste.

Un astfel de blog care mi-a atras atentia este t-smart.eu. Chiar si dupa nume iti dai seama (sau macar banuiesti) ca este vorba despre un site web sau blog care s-ar ocupa cu prezentarea diferitelor lucruri care tin de domeniul IT. In cazul acesta, este un blog.

In general, nu prea intru pe astfel de bloguri, pentru ca nu inteleg terminologia de specialitate, si multi se pare ca nici macar nu incearca sa se faca intelesi publicului larg – nu toata lumea este experta, ok? Blogul t-smart.eu se deosebeste de acelea pentru ca stie cum sa abordeze subiectele prezentate.

Fie ca vorbeste despre subiecte ca medicina viitorului, dispozitivele de salvare a datelor, retelele de socializare, haine inteligente (da, pana aici a ajuns tehnologia), muzica smart sau cum abordeaza batranii tehnologia, adminul (sau adminii?) foloseste un limbaj accesibil oricui, nu doar celor care au studii in domeniile respective, asa ca mai verific ultimele postari destul de des.

Tema este una usor de accesat si foloseste culorile albastru si galben in mod predominant, avand un aspect foarte placut. Categoriile dominante ale sitului web sunt gaming-ul, tehnologia, telefoanele smart, finantele, stilul de viata (in legatura cu tehnologia), insa sunt si postari care sunt din domeniul sanatatii – din nou, adesea in legatura cu tehnologia.

Va urez lectura placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *