A venit vara si nuntile se tin scai de tine. Si trebuie sa mergi si acolo si acolo, pentru ca e o verisoara de a ta, o prietena foaret buna, o prietena din copilarie. Asta este trebuie sa iti faci datoria si sa mergi.

Si stii ca petrecerile sunt superbe si nu le poti refuza. Dar te gandesti si la faptul ca bugetul tau va avea destul de mult de suferit. Totusi cum sa iti gestionezi bugetul?

Primul lucru la care te gandesti mai ales daca esti femeie sunt tinutele tale. O rochie neagra va fi mereu perfecta si nu va da gres. Poti alege o singura rochie pentru toate nuntile, poti schimba in acest fel pantofii, gentile sau accesoriile.  Nu este nevoie sa iti cumperi o rochie pentru fiecare nunta. Cu siguranata te vei trezi cu o gaura mare in buget. Daca ai prietene care te pot ajuta in acest sens atunci poti imprumuta de la ele.

Daca ai noroc si una din nunti are loc intr-un hotel superb atunci poti profita de moment sa iti petreci cateva zile cu iubitul acolo. Cu siguranat este un bun moment.

De asemenea daca mireasa vrea ca domnisoareel de onoare sa aiba acelasi machiaj si coafura atunci vorbeste cu hairstylistul tau. Cu siguranta daca sunteti mai multe va vor face o reducere substantiala.

Si la cadouri ai grija. Nu arunca o caruta de bani pe vesele scumpe. Mai ales daca mai ai vreo doua, trei nunti chiar nu are rost. Mai bine recurgi la daruri mai ieftine dar unice. Exista o gramada de daruri pe care le poti face si care chiar pot prinde bine.

Daca stii cum sa te gestionezi si sa nu arunci banii pe fereastra aiurea, cu siguranta poti face cateva economii.  Important este sa participi la nunta nu sa ai cea mai extravaganta rochie sau cel mai scump cadou.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.