Web design-ul este folosit ca termen general pentru a descrie orice forma de sarcina implicata in crearea unei pagini web. Mai precis, acest termen se refera la job-uri care se concentreaza asupra crearii de construirea de la A la Z a unei pagini web. Web-ul este format din pagini nenumarate, prezentand informatii folosind tehnologii diferite care sunt legate impreuna cu hyperlink-uri. Exista doua aspecte de baza pentru orice pagina web gasita in mediul online: prima reprezinta o prezentare cu care utilizatorul interactioneaza- de obicei vizual, iar cea de-a doua reprezinta un back-end, care include informatii de browsere.

Posibilitatile web design-ului sunt, practic, nelimitate, cu toate ca la un moment dat, astfel de pagini au fost constranse de granitele browser-elor. Odata cu aparitia si flexibilitatea tehnologiilor integrate, aceste limitari au fost eliminate pentru a permite un dinamism care provoaca imaginatia oricarui om care este interesat de proiectarea in design-ul web.

Ce face un web designer?

Un web designer poate fi sau nu un programator, insa cei mai multi au cunostinte minime de programare. O buna parte din web designeri sunt si programatori, ceea ce inseamna ca acestia nu sunt doar arhitecti ai unei pagini web ci, trebuie sa aiba si cunostinte asupra modului de a pune in aplicare propriile metode prin programare. Una din cele mai importante sarcini ale unui web designer este reprezentat de designul creativ al unei pagini web, de obicei, prin colaborarea cu un client care ii spune acestuia ce functii trebuie indeplinite pe pagina web. Designerii web tind sa fie excelenti in lucrul cu software grafic, cum ar fi Photohop sau Javascript.

De asemenea, web designerii trebuie sa fie la curent cu tendintele din industria Internetului si trebuie sa isi dea seama singuri ce servicii sunt asteptate, ce grafica ar fi cea mai bine primita de public si modul in care o pagina va atinge un rang mai inalt in motoarele de cautare.

Pe scurt, un web designer este un profesionist care poate promova diverse afaceri prin grafica, SEO si marketing online. Astfel, daca esti interesat ca afacerea ta sa prospere si sa aiba parte de promovare, atunci apeleaza la It Exclusiv, unde ai sa gasesti o echipa de oameni profesionisti, eficienti care ofera calitate si costuri accesibile celor interesati. Astfel, majoritatea afacerilor au succes datorita promovarii din mediul online, iar cei de la ITexclusiv stiu exact ce anume are nevoie un antreprenor pentru a se promova.

Principala tinta a acestora este de a intelege domeniul de afacere al celor interesati si sa ii promoveze, folosind cele mai relevante servicii. In ultima perioada, foarte multe afaceri s-au dezvoltat pe aceasta cale, astfel ca foarte multi oameni de afacere au ajuns sa inteleaga cat de influent si important este Internetul. Pentru ca au inteles acest lucru, foarte multi antreprenori apeleaza la servicii de web design si marketing online, iar cel mai bun loc unde afaceristii isi pot pune la punct strategia de reclama este la ITexclusiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *