Barbatii nu isi exteriorizeaza sentimentele atat de usor precum o facem noi, femeile. Barbatii isi doresc sa para mai duri si mai puternici chiar daca nu este chiar asa. Iata niste lucruri pe care nu le stii despre barbati.

Chiar daca ti se pare ca ei sunt foarte greu de emotionat, sa stii ca lucrurile nu sunt deloc asa. Barbatii sufera si au trairi asemanatoare cu ale noastre. El simte la fel, gandeste la fel si sufera la fel doar ca stie mult mai bine sa mascheze ceea ce simte decat stii tu. Daca ti se pare ca pe el nu il afecteaza nimic, afla ca se comporta asa deoarece a fost invatat si pentru ca stie ca barbatii trebuie sa fie mai puternici. Cel putin, asa se considera. Ei nu recunosc faptul ca sufera, deoarece nu vor sa creeze senzatia de om puternic ce nu poate fi doborat prea usor.

Chiar daca sufera in aceeasi masura cu noi, el poate trece mai usor peste o suferinta. Barbatii se consuma foarte mult pe interior, insa pot trece mult mai repede peste suferinta. Asta nu inseamna ca nu el nu a suferit in aceeasi masura. Barbatii au un alt mecanism care ii ajuta sa aiba o mai buna aparare impotriva socurilor emotionale.

Barbatii nu vor spune niciodata ceea ce gandesc. De multe ori, intr-o relatie comunicarea este cea mai mare problema. Barbatii sunt necomunicativi si este foarte greu sa afli ceea ce gandeste. Studii admit faptul ca femeile vorbesc mai mult in public pentru a atrage atentia si pentru a-si limpezi mintea in timp ce barbatii nu folosesc foarte multe cuvinte atunci cand sunt intr-un anumit grup de oameni, prieteni. Raspunsul sta in faptul ca barbatii prefera sa gandeasca mult mai mult inainte de a vorbi decat femeile. Specialistii spun ca este mult mai indicat sa gandesti mult inainte de a vorbi pentru a evita sa spui lucruri pe care nu ti le doareai sa le spui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.