Pentru ca o relatie de cuplu sa functioneze, este clar ca ambii trebuie sa mai lase de la ei, sa schimbe anumite lucruri, doarece nimeni nu e perfect si nu poti tolera chiar totul. Problema apare cand te schimbi prea multi si lasi tot mai mult. Acest lucru il fac, din oarecare motiv, mai des femeile.

In primul rand, nu trebuie sa renunti la visurile tale. Adesea, fetele nu mai termina liceul sau facultatea pentru ca se casatoresc ori raman gravide, devin casnice, iar apoi barbatul este cel care aduce painea in casa. Un singur salariu este rar de ajuns, si asa apar probleme. De asemenea, trebuie sa realizezi ca asa ajungi la mana lui. Daca la un moment dat in viitor incepe sa devina violent, iti va fi intre greu si imposibil sa-ti iei copilul si sa pleci undeva departe de el, cand tu nu ai propriul venit. Fiecare are o ambitie sa faca ceva in viata, iar daca el nu te incurajeaza, ci, din contra, e clar ca nu e barbatul potrivit pentru tine, chiar daca simti ca-l iubesti mai mult decat ai putea sa iubesti pe cineva vreodata. Foloseste-ti creierul pentru a gandi, nu doar inima.

Un alt lucru care se intampla des este ca femeia sa renunte la grupul de prieteni. Barbatul iese la o bere cu amicii, insa ea sta acasa pentru a face treaba sau pentru ca el este gelos – in unele cazuri, mergi cu el, insa simti ca nu e grupul tau de prieteni. Ce vei face cand dupa o perioada de timp lunga, relatie se poate termina? Cati dintre prietenii pe care i-ai lasat in urma crezi ca vor fi dispusi sa relege prietenia cu tine, cand exista riscul sa o faci din nou in viitoarea ta relatie? Prietenii si familia au nevoie si ei de timpul tau, asa cum are si el. Gandeste-te bine cum sa-ti imparti viata intre amor si socializare.

 

Un comentariu la „Ce sa nu schimbi pentru el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *