Exista evenimente in viata noastra care dorim sa ne imortalizam si sa le surprindem in forma lor cea mai pura. In prezent avem ocazia sa oprim orice moment ne dorim, datorita evolutiei tehnologiei si, implicit, a accesibilitatii la o camera de fotografiat. Tehnologia are efectele sale bune si rele, insa unul din cele mai importante aspecte ale progresului tehnologic consta in aceste aparate, care ne ofera ocazia sa suprindem cele mai obisnuite momente din viata de zi cu zi: o bere cu prietenii, un zambet impartasit cu sora sau bucuria de dupa un examen.

De altfel, arta fotografica consta in surprinderea de astfel de momente- simple, fericite sau triste- clipe care ne descriu pe noi insisi ca oameni, si care ar putea transmite o mie de cuvinte atunci cand sunt imortalizate. De asemenea, exista mii de proiecte care se bazeaza pe realizarea de fotografii, sau exista proiecte realizate de amatori- care leaga fotografii din copilarie si pana in prezent. Din pacate, pana la sfarsitul anilor 1990, accesul la o camera foto sau video- in Romania- era cam dificil, iar majoritatea celor nascuti inainte de 2000 nu se pot bucura de fotografiile din copilarie, la fel cum o fac cei care s-au nascut dupa 2000. Totusi, chiar si o fotografie prafuita, alb negru, gasita intr-o cutie uitata intr-un colt al casei, spune mai multe decat trebuie.

Fotografia- frantura in timp

In fond, fotografia reprezinta un element cheie care rupe o frantura de timp si o pastreaza intacta pentru ani de zile. Oamenii reusesc sa isi puna gandurile in ordine atunci cand privesc o fotografie sau isi aduc aminte, cu drag, de anumite momente traite. Fotografia e un lucru mut, care spune multe si care infrumuseteaza viata monotona a oamenilor inca de acum 150 de ani, iar in zilele noastre a devenit ceva obisnuit, fiind o metoda de comunicare dar si de exprimare artistica. Chiar daca majoritatea telefoanelor au camera foto, nu toata lumea e artista. Exista oameni specializati in arta fotografica, reusind sa exprime mii de cuvinte prin intermediul unei singure imagini, astfel incat, fiecare privitor sa perceapa diferit ceea ce este surprins in imagine.

Fotograf pentru nunta

Exista foarte multe momente din viata care ni le-am dori sa le oprim si sa le imortalizam, insa cele mai importante sunt cele care ne marcheaza noua viata: o nunta, un botez sau o petrecere de bun venit. Iar pentru ca nunta inseamna inceperea unei noi vieti in doi, nu exista modalitate mai buna de a imortaliza magia unui astfel de moment decat cu ajutorul fotografiilor. De altfel, am gasit un fotograf pentru nunta mea Bucuresti, profesionist, care realizeaza fotografii la o calitate extraordinara. Am analizat portofoliul echipei constantinbutucstudio.ro si am descoperit cat de multe cuvinte poate spune o singura fotografie. Nunta inseamna exprimarea povestii de dragoste, si ce modalitate mai buna exista de a suprinde cele mai frumoase momente din viata, decat fotografii si imagini video ale evenimentului atat de important?

Echipa constantinbutucstudio.ro este formata din oameni profesionisti, care se alatura cuplului proaspat casatorit pe tot parcursul evenimentului, avand rezultate excelente, rezultatele fiind descrise in portofoliul echipei. Nu trebuie sa fii specialist in arta fotografica ca sa observi calitatea excelenta a fotografiilor si a altor servicii. Experienta echipei si preturile accesibile fac ca cei care apeleaza la serviciile constantinbutucstudio.ro sa fie multumiti de rezultatul final. De asemenea, dinamismul, profesionalismul si flexibilitatea echipei ii face pe acestia sa primeasca si sa accepte recomandarile primite din partea celor care apeleaza la ei. Studio-ul foto activeaza pe piata inca din anul 2005, iar asta nu poate insemna nimic altceva decat profesionalism, devotament si calitate in serviciile oferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *