In momentul in care ne dorim sa ne gasim un loc bun de munca este neaparat sa avem grija care sunt cerintele angajatorului si ce anume trebuie sa scoti in evidenta.

Cv-ul este cartea de vizita, cea care te reprezinta in legatura cu aptitudinile tale. de aceea, CV-ul nu trebuie s acontina tot felul de lucruri irelavante insa nici nu trebuie sa exagerezi cu modestia. Un CV nu reprezinta nici o lista de exagerari, nici o imbinare a descrierilor joburilor anterioare imprimate pe o hartie frumoasa si nici o lista de discutii de pe Internet, in care trebuie sa scrii inaltimea, starea civila, disponibilitatea de a-ti muta domiciliul sau alte caracteristici personale, ca de exemplu: fumator / nefumator.

Prin intermediul unui CV dorim sa ne facem remarcati pentru a fi invitati la un interviu si mai apoi ne dorim sa luam interviul si tot asa. Este foarte important ca CV-ul sa contina anumite lucruri care sa impresioneze angajatorul. Cand spun ca trebuie sa impresioneze nu ma refer la faptul ca trebuie sa folosesti tot felul de artificii ci ma refer la faptul ca angajatorul trebuie sa regaseasca in CV ceea ce cauta el de fapt.

Scopul unui bun CV este sa realizeze o invitatie la un interviu. CV-ul tau este o dovada a capacitatii tale de a comunica si de a te organiza. Un CV foarte bine facut arata prin el insusi ce angajat valoros ai putea fi. La fel, un CV realizat intr-o maniera prea subiectiva este o modalitate sigura de-a te scoate din lupta chiar inainte de a incepe.CV-ul nu serveste la povestirea vietii de la A la Z, ci este un document care, inainte de a fi redactat, trebuie foarte bine conceput: el presupune deci o adanca reflectare. Este necesar asadar sa respecti cateva reguli de prezentare si de redactare.

Asadar, trebuie sa aveti mare grija la felul in care arata CV-ul dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.