Credem sau nu barbatii au si ei un nivel emotional inalt. Trec prin momente dificile, sunt si ei incercati de diverse stari asa ca una peste alta ajung sa fie condusi de diverse sentimente chiar si fara sa isi doreasca asta. Iata cateva exemple ale situatiilor complexe de care se lovesc unii dintre ei:

  • Cand este oprit de politie. Se pare ca un barbat este mai mult ca oricand un frustrat cand vine vorba de momentul de a fi oprit de politie. Asadar, este in stare de orice, chiar si sa isi doreasca sa fie transformat in femeie pentru a scapa de probleme, cel putin sa aiba posibilitatea de a flirtra.
  • Cand merge la un salon de masaj erotic precum Masaj Club. Barbatii se fastacesc cand vine vorba de astfel de activitati, sunt oarecum timizi desi nu par a fi la exterior. Desi este o experienta inedita fara doar si poate, cand o maseuza, o superba femeie te maseaza peste tot, trebuie sa recunoastem ca in egala masura este vorba si de o timiditate de inceput pana cand sa aiba curaj sa incerce asa ceva. Pentru inceput marea majoritate merge pe ideea de masaj clasic, simplu, topless insa nu nud.
  • Cand este pus in fata unor santaje emotionale ale fetetei lui. In general tatii sunt atasati mai mult de fetite, desi nu este o regula. Pentru ei mica lor printesa este acum marea slabiciune. Asa ca indiferent in ce situatie emotionala se vor gasi cu privire la acestea barbatii cunosc un sentiment de greutate. Parca totul in lume se poate schimba, modifica in orice fel insa zambetul ei unic este divin si nimic cu privire la ea nu este de ajuns.
  • Cand nu reusesc ceea ce isi propun. Situatiile pot fi diverse insa totul se rezuma la aceeasi poveste pana la urma. Cand nu se reuseste un lucru anume e ca si cand frustrarea in sine este peste masura. Se gandesc „cum pot face fata unor astfel de situatii, ce vor spune unii si altii”.

Desigur, si ceea ce tine in general de problemele de familie sensibilizeaza la maximum, indiferent despre ce membru este vorba, de la tata la copil. Chiar si asa, masculi feroce cum simt si doresc sa para, barbatii sunt adesea ingenunchiati de situatii emotionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *