M-am gandit ca poate nu stii ce vrei sa faci in acest weekend cu o vreme destul de neprietenoasa si din acest motiv cred ca ar trebui sa iti potolesti cateva curiozitati si sa iti imbunatatesti cultura generala cu cateva lucruri pe care probabil ca ti-ai dori sa le cunosti.
Dorim sa iti petreci timp de calitate si sa faci lucruri care te dezvolta pe tine ca si persoana si te fac sa fii mai bun si mai inteligent.
Cu totii avem curiozitati si ne dorim sa aflam cat mai multe lucruri pentru a de dezvolta ca si persoana si pentru a creste psihic.
In continuare va voi oferi cateva informatii despre corpul uman pe care probabil ca ti-ai dori sa le cunosti, pe care nu le cunosti sau sau ti-ai dori sa le afli.

Oamenii naparlesc

Chiar daca nu vorbim despre acelasi sens precum se intampla la animale, si oamenii naparlesc. Sigur ca nu vorbim despre acelasi sens insa se pare ca intr-o viata unui om i se inoieste pielea de aproximativ 20 de kilograme care se indeparteaza de-a lungul unei vieti.

Orice om este o stea

Stiti acel lucru despre care credeam ca este un mit cum ca fiecare om are o stea si in momentul in care cade o dtea inseamna ca moare cineva? Ei bine se pare ca fiecare dintre noi este o stea care straluceste iar corpurile oamenilor stralucesc in intuneric doar ca lumina pe care o emitem este foarte slaba incat nu poate fi vazuta cu ochiul liber.

Ochii sunt foarte interesanti

Nu doar pielea este foarte sensibila ci si ochii sunt extrem de sensibili. Se spune ca daca Pamantul ar fi fost plat am putea sa vedem un obiect luminos astfel incat putem observa un obiect luminos chiar si de la 15 km. Cu siguranta nu stiati acest lucru, nu-i asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *