Ce s-a intamplat cu Johnny Depp? Il stim pe acesta ca fiind o parodie a lui insusi, care se pregateste cu o noapte pentru a se decide cate bratari sa poarte a doua zi. Carisma ciudata pe care o atribuie fiecarui personaj a devenit ceva redundant si ciclic, atinang un varf obositor in dansul Palarierului din „Alice in Tara Minunilor”. Johnny Depp a ajuns sa fie obosit dupa ce a vandut actiune in cei 30 de ani petrecuti in luma reflectoarelor. Depp a ajuns la un nivel critic.

Cu siguranta, Depp a atins sufletele a multimilor de oameni in anul 2003, cand a inceput seria Piratii din Caraibe. Insa celebritatea si-a creat-o cu foarte mult timp inainte. Depp a fost desemnat de doua ori ca fiind cel mai sexy barbat in viata. Rolurile sale ciudate si bizare, dar si modul extraordinar in care acesta si-a pus amprenta asupra toturor personajelor, l-au facut pe acesta sa fie cunoscut si iubit de intraga lume.

Ce nu stiai despre Depp:

Johnny nu a castigat niciodata un Oscar. Rolurile memorabile precum cele interpretate in „Edward Scissorhands”, „What’s eating Gilbert Grape?” sau „Blow”, nu au fost suficiente pentru a-i aduce ravnita statueta.

Regizorul lui preferat este Tim Burton, alaturi de care a lucrat la cinci filme: „Edward Scissorhands”, „Ed Wood”, „Sleepy Hollow”, „Charlie and the Chocolate Factory” si „Corpse Bride”. Acesta practic l-a lansat pe Johnny, iar prietenia lor si usurinta cu care lucrau au dus la niste succese rasunatoare in Box Office-ul american.

Johnny Depp a recunoscut ca a acceptat rolul din „Secret Window” doar pentru ca isi dorise dintotdeauna sa intre in pielea unui personaj numit Mort.

Desi a jucat in filmul „Charlie si Fabrica de Ciocolata”, in copilarie, actorul nu s-a prea bucurat de acest desert adorat de toata lumea. Atunci cand era copil, Johnny Depp avea alergie la ciocolata.

Ionita de la Clejani nu doar ca l-a cunoscut pe actorul american, ci a avut onoarea de a-i canta atat pe platourile de filmare, dar si dupa terminarea scenelor pe care le aveau de jucat impreuna, in filmul „The Man Who Cried”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *