Burberry este o marca britanica de lux cunoscuta pentru produsele sale de moda, accesorii si parfumuri. A fost fondata in anul 1856, Burberry are o prezenta globala si este recunoscuta pentru designul sau distinctiv si carouri. Simbolul BRBY.L este simbolul ticker specific pentru actiunile Burberry listate. 

Burberry opereaza in industria modei de lux, unde concureaza cu alte marci prestigioase. Performanta companiei este adesea influentata de tendintele in moda, schimbarile economice si preferintele consumatorilor. Burberry produce si comercializeaza o gama variata de produse, printre acestea regasindu-se genti, parfumuri si cosmetice. Compania are buticuri si magazine in intreaga lume si distribuie produsele sale atat in magazinele fizice, cat si online. 

Cum sa cumperi actiuni BRBY.L in trei pasi simpli? 

O platforma cunoscuta pe care poti sa o accesezi pentru a investi cu succes este eToro. Aceasta este recomandata pentru ca este accesata de peste 25 de milioane de investitori. Sunt peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global care folosesc des aceasta platforma si care se declara multumiti de ea. 

In cazul in care iti doresti sa cumperi actiuni de la bursele de top ale lumii, fara sa platesti comision, atunci afla ca aceasta platforma iti ofera aceasta posibilitate. Nu ai un volum la tranzactionare. 

Iata cum cumperi actiuni BRBY.L in trei pasi simpli

 

  1. Creeaza un cont de tranzactionare la eToro 

 

Un formular de inregistrare simplu, iti setezi contul si confirmarea vine de indata.

 

  1. Faci o depunere 

 

Alimenteaza contul pentru a putea cumpara actiunile dorite. Depozitul minim in Romania este de 100 de dolari

 

  1. Cumpara actiuni 

Gata! Acum poti sa cumperi actiuni BRBY.L si sa descoperi avantajele! Simplu, nu-i asa? 

Care sunt avantajele tranzactionarii pe eToro 

eToro este platforma care are avantaje pe care ar trebuie sa le ai in vedere asta daca te gandesti sa investesti. Ai parte de comision zero si nu se percep anumite taxe atunci cand vine vorba de tranzactionare. Pentru inceput este bine sa eviti orice risc. Poti sa folosesti un cont demo, gratuit. Primesti 100.000 USD, ai un portofoliu virtual si poti sa tranzactionezi oricat doresti pentru a invata. De pe eToro inveti cat mai multe despre actiuni, dar si despre specificul lor, plus monede. Daca te inscrii in academia eToro afli mai multe informatii despre acest domeniu, ceea ce este in avantajul tau. Iti poti imbunatati skill-urile devenind astfel un investitor de top. 

Acceseaza site-ul oficial etoro.com si poti afla mai multe informatii despre actiuni, monede si detalii pe larg despre tot ce inseamna investii. Acest pas este important pentru cei care doresc sa invete cat mai multe si sa investeasca avand toata increderea in acest proces. eToro este o platforma special dedicata celor care vor neaparat sa se implice si sa investeasca cu succes. 

Cu putin avant vei reusi sa stapanesti toate aceste procese si sa ajungi sa fii un investitor care stie mersul lucrurilor, cum sunt acestea.  

 

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *