Dintr-un punct de vedere mai subiectiv, miscarea de constiinta reprezinta o cufundare in gandurile interioare; recunoasterea de sine ca guru, incredere in voce interioara. In calatoria noastra de auto-constientizare, de realizare a sufletului, de auto-dezvaluire, avem parte de mai multi factori care ne ajuta sa reflectam asupra sinelui. Astfel de lucruri includ lucruri spirituale- asa cum este si o vorba celebra: „fii cea mai buna versiune a ta”. Astfel, pe masura ce continuam in calatoria vietii noastre, trebuie sa recunoastem care sunt semnele care ne fac sa fim constienti de sine.

Cum sa iti gasesti linistea interioara?

Te trezesti fericit: Sa recunoastem, atunci cand suntem conectati la o rutina zilnica, a ne trezi de dimineata nu inseamna nimic altceva decat o alta sarcina din orarul zilnic- numai ca pare a fi mai obositor si mai enervant. Abia te poti trezi si iti amani telefonul pentru inca 10 minute… ei bine, aceasta metoda nu o poti folosi in fiecare zi si nu ai cum sa traiesti in acest stil. Oricat de greu ar fi, incearca sa te trezesti cu zambetul pe buze, sa te trezesti simtindu-te plin de viata- aceasta e o metoda buna de a obtine o versiune mai buna a ta.

Comunica- Atunci cand nu suntem fericiti cu noi insisi, ajungem sa ne externalizam nemultumirea asupra altor persoane. Acest lucru inseamna o multime de argumentari si certuri in viata noastra. Ne certam pentru ca dorim sa ne sustinem punctul de vedere si simtim nevoia sa dovedim ca avem dreptate. Avem nevoie de argumentare ca de o distragere a atentiei. Odata ce iti gasesti pacea interioara, nevoia de scandal si cearta va dispare treptat, pana vei ajunge sa fii fericit.

Apreciaza-te! Odata ce incetezi sa mai crezi lucruri prostesti despre tine, devii principala ta prioritate, deoarece ajungi sa te intelegi si sa fii fericit si multumit cu tine. Fericirea ta conteaza cel mai mult pentru tine, asa ca nu lasa ca gandurile negative sa iti fure identitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.