De foarte multe ori se intampla sa ne pierdem incredere ain noi din anumite motive, mai serioase sau mai putin serioase. In ziua de astazi, femeile se simt de foarte multe ori desconsiderate atunci cand li se intampla un anumit eveniment in viata. Vorbesc despre momentele in care au suferit o deceptie sau tocmai au iesit din relatie si nu isi doresc sa o mai ia de la capat din cauza ca nu mai au icnredere in ele.

Ei bine, increderea de sine este cea mai importanta si este si cea care influenteaza foarte mult comportamentul unei femei. Ce trebuie sa faci edaca vrei sa ai incredere in tine. Iata care sunt pasii:

Garderoba

Ar fi foarte bine s aiti reinnoiesti garderoba. Sigur ca nu trebuie sa iti cumperi foarte multe articole vesitmentare noi daca vrei sa iti reinnoiesti garderoba ci este suficient sa cumperi cateva articole sau pur si simplu sa arsotezi hainele intr-o alta modalitate. Totodata, verifica care sunt piesele pe care le poti purta in mai multe combinatii, si identifica de ce hainute ai avea nevoie.

Interese

Este foarte important sa iti exprimi interesul. Arata-le celorlalti care sunt pasiunile tale si astfle vei fi apreciat si vei avea incredere in tine.

Trezirea

Uneori, oamenii arata ingrozitor dimineata pentru ca nu reusesc sa se organizeze in timp util. Daca inveti sa te trezesti cu 15 minute mai devreme, vei observa ca iti vei organiza timpul mult mai eficient, reusind sa arati mult mai proaspata si aranjata dimineata.

Este posibil ca pana acum sa iti fi dorit sa dormi mai mult si te trezeai putin mai greu. Ei bine, ar trebui sa te trezesti ceva mai dimineata ca sa ai mai mult timp pentru organizare.

Trebuie sa iti faci timp pentru tine si sa te ingrijesti pe tine. Gandeste-te la lucrurile care iti fac bine si nu la cele care te predispun la suferinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.