Vorbeam nu demult cu o prietena buna care imi spunea cat de bine ii merge de cand s-a angajat in videochat. Am intrebat-o ce avantaje presupune jobul de model la studio, ce anume face acolo si daca mai are timp si de altceva pe langa. Trebuie sa va spun ca prietena aceasta a mea are veleitati de model adevarat. Este subtire, relativ inalta si are o infatisare ce o deosebeste de celelalte femei. Chiar daca nu mai are 20 si ceva de ani, Mirela este tanara la minte si deschisa in orice situatie.

Si-a dorit dintotdeauna o cariera in domeniul fashion si dupa parerea mea, este foarte potrivita pentru a fi fotomodel, insa pana nu demult ea a lucrat in strainatate din cauza sistemului din Romania. Acum ca s-a intors in tara de 2 ani, si-a dorit sa revina la prima ei pasiune, dar cum agentiile de modele nu prea primesc femei care au trecut deja de varsta de 25 de ani, Mirela a fost nevoita sa se reorienteze. Asa ca acum a ajuns model, insa nu model pentru pictoriale sau prezentari de moda, ci este un model plin de merite intr-un studio de videochat in Bucuresti.

Pana la urma face ce si-a dorit, functia ii este de model iar din ce mi-a explicat, activitatile de la studio nu se difera foarte mult de ce ar face un fotomodel sau o tanara frumoasa in industria modei din Romania sau din alta parte a lumii. Acolo unde lucreaza ea este o lume a elegantei, a luxului si a legalitatii 100%, dat fiind faptul ca este vorba despre un studio de videochat. Dar tocmai pentru ca a fost angajata intr-un loc rafinat, care pune pe primul loc respectul si succesul pe merite, Mirela este o femeie implinita pe plan profesional si nimic nu se interpune intre programul de la studio si viata personala.

Dar cum sunt angajarile in videochat am intrebat-o odata. Ma gandeam ca ea fiind atat de potrivita pentru jobul de model oricum, nu ar fi avut o problema prea mare in a fi angajata la videochat. Dar cum poate reusi un alt tip de femeie sa aiba succes la interviu si sa il treaca cu brio? Mirela mi-a explicat faptul ca in domeniul videochat-ului nu totul tine de frumusete.

Da, stiu, ei ii este usor sa spuna asta pentru ca este deja inzestrata de natura cu un fizic placut, dar aici varsta nu este un impediment. Bine, nici nu trebuie sa ai 40 de ani daca vrei sa lucrezi ca model, insa infatisarea si experienta nu sunt neaparat criterii de selectie la interviu. Acum ca mi-a povestit toate astea, parca ma gandesc sa imi dau si eu o sansa in videochat. Oricum, ar intrece toate joburile pe care le-am avut pana in momentul de fata.

Un comentariu la „Cum sunt angajarile in videochat

  1. Cunosc persoane care lucreaza in domeniu si au mai mult timp liber decat am eu. Plus ca isi permit sa faca multe dintre lucrurile la care eu inca visez…nu spun ca este un lucru general valabil, dar cu siguranta cele care au reusit in acest domeniu au un alt nivel de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *