programare la salon cu stailer

Daca acum ceva timp nu aveam timp liber pentru mine si de cele mai multe ori “ma relaxam” facand curat, mancare, iar prietena mea cea mai buna in acea zi era Bosch (masina mea de spalat), acum lucrurile s-au schimbat.

Nu puneam atat de mult accent pe propria persoana, deoarece credeam ca daca am casa curata, mancarea facuta, iar hainele spalate si calcate, familia mea ma va aprecia mai mult, iar de acolo imi venea fericirea. Doar ca am constientizat ca nu prin alte persoane consta fericirea mea.

Am constientizat aceste lucruri de curand cand o prietena de-ale mele mi-a spus ca ar fi timpul sa mai am si grija de mine, pentru ca deja am fire de par alb in cap si nu mi-a mai vazut o manichiura facuta decat la Craciun.

I-am spus ca nu prea am timp sa merg la un salon de beauty si ca treburile casnice imi ocupa tot timpul. S-a uitat la mine zambind si mi-a spus ca daca nu ma voi pune eu pe primul loc, nu o vor face nici cei din jurul meu.

Trecuse o saptamana si pentru ca ziua mea de nastere era aproape, am fost sunata de prietena mea si mi-a spus ca mi-a facut un cadou pe care nu accepta sa il refuz. O zi intreaga impreuna la un salon de hair and beauty. Asa ca mi-am lasat acele treburi casnice pentru o zi si am ales sa ma relaxez in adevaratul sens al cuvantului. Avusesem o zi speciala, de relaxare, de infrumusetare si de voie buna, iar cand am iesit de la acel salon, radiam.

Printre discutii, prietena mea mi-a spus ca ar fi bine sa merg mai des la un salon sa ma relaxez pentru ca imi va prinde bine. Si sa ma programez cu Stailer. Poti afla alte detalii din acest articol despre Stailer.

In acea zi mi-am schimbat culoarea parului, m-am tuns, mi-am facut manichiura, iar la final am avut parte de un tratament facial si de un masaj de relaxare ca la carte. Radiam de fericire si de stare de bine.

Asa ca am ales sa fac asta mai des, nu doar de ziua mea.

De ce am ales serviciile platformei Stailer

Evident ca nu am renuntat la treburile mele casnice, insa Stailer m-a ajutat sa-mi eficientizez mai mult timpul. Odata pe luna imi fac programare la un salon cu ajutorul platformei Stailer, online, în mai putin de 5 minute. Am ales sa merg la acelasi salon pentru ca am fost foarte multumita de serviciile pe care le-am primit. Nu am nevoie sa dau niciun telefon, iar cu Stailer ma pot programa chiar in aceeasi zi.

Este o platforma gratuita care mi-a adus foarte multe beneficii si la care nu voi renunta prea curand.

Ma simt mai frumoasa, mai increzatoare, mai relaxata si mai fericita. Si am reusit sa-mi organizez timpul, chiar daca inainte spuneam ca nu am timp. Aveam, dar nu si pentru mine.

Cu Stailer am invatat ca saloanele de beauty au si ele un rol important in viata noastra si ca ar trebui sa punem mai mult accent pe propria persoana, propria fericire. Alege sa ai si tu grija de tine cu Stailer.

Mai multe detalii pe pagina oficiala.

Date de contact: support@stailer.ro.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *