stailer

Dacă ar fi să discutăm despre experiențele femeilor la saloanele de beauty, am putea scrie o carte destul de generoasă. În general saloanele de hair and beauty sunt luate cu asalt de femeile care își doresc să se întrețină, să arate mereu bine și să se simtă bine în pielea lor. Desigur, multe servicii de beauty le-am putea obține și acasă, însă rezultatele nu sunt aceleași. În plus, răsfățul pe care îl obținem în saloanele nu îl putem avea acasă, asta bineînțeles dacă avem norocul să nimerim și un salon de calitate.

Probabil că toate femeile am avut la un moment experiențe mai mult sau mai puțin plăcute la un salon. Fie culoarea părului nu era cea cerută, fie ustensilele pentru manichiură sau pedichiură nu erau de calitate sau sterilizate și au apărut anumite probleme sau tunsoarea de bob mediu s-a transformat în bob scurt. De ce? Pentru că rareori se întâmpla să ne putem păstra stilistul nostru preferat. Și asta pentru că atunci când aveam nevoie de un serviciu de beauty, mai ales înaintea unui eveniment important, nu găseam un loc disponibil. Sunam de la un salon la altul și eram în stare să plătim oricât doar să poată cineva să ne machieze sau să ne aranjeze. De multe ori rezultatele nu erau deloc cele pe care noi le așteptam și uneori se întâmpla să ne retușăm acasă sau să ne spălăm din nou pe păr ca să ne aranjăm.

Astfel de situații sunt destul de neplăcute, având în vedere că și prețurile serviciilor nu sunt foarte ieftine. De când a apărut aplicația Stailer, lucrurile s-au schimbat. Și tu poți descarca aici aplicatia Stailer, creată special pentru programările la saloanele de înfrumusețare.

Pe Stailer vei găsi întotdeauna un salon de beauty de calitate

Pentru orice serviciu de care ai parte, ai pretenția de a primi calitate și preț corect. Cine nu s-a confruntat cu problema de a merge la un salon, iar la final suma cerută era de 2 ori mai mare decât prețul inițial? Te scotoceai și de ultimul leu ca să nu te faci de rușine sau să spui că este prea mult.

Stailer este o aplicație care ne scapă și de această problemă. Pe lângă faptul că ne ajută să ne programăm online instant la salonul și stilistul preferat, vine și cu toate detaliile de care avem nevoie astfel încât să nu mai sunăm.

Vei găsi pe platformă sau în aplicație durata, cât și prețul fiecărui serviciu în parte, fotografii din locație, cât și cu lucrările efectuate de stilisti, locația exactă prin Google Maps, cât și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Pentru informatii extra vezi aici

Stailer ne ajută să devenim mult mai eficienți

De când utilizez aplicația Stailer pentru programările la saloanele de beauty, am devenit mult mai eficientă. În plus, mi-am găsit și stilistul preferat la care merg ori de câte ori doresc, iar prețurile serviciilor sunt corecte. Gama de servicii este destul de largă, de unde pot alege tot ceea ce vreau în materie de beauty. 

Încearcă și tu aplicația Stailer!

Date de contact: support@stailer.ro

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *