Diverse, Servicii

De ce e bine sa apelezi la o casa de amanet si sa uiti de alte forme traditionale de imprumut

sursa: pawnnerd.com

 

Din pacate, casele de amanet au o reputatie destul de proasta in Romania, si asta mai ales din cauza ca majoritatea oamenilor au o impresie gresita fata de astfel de locuri, care cred ca se imbogatesc de pe urma unor „bunuri furate”. Evident, aceasta gandire se datoreaza, in principal, mediei sociale, a show-urilor TV dar si a filmelor- care au stigmatizat conceptul de „casa de amanet”, din comoditatea de a obtine o poveste cat mai reusita.

Cu toate acestea, casele de amanet nu se incadreaza in acest stereotip, din moment ce majoritatea shop-urilor de acest gen ofera servicii profesioniste. In plus, aceasta industrie a facut numeroase eforturi pentru a scapa de aceasta eticheta primita din partea oamenilor de rand astfel ca, in zilele noastre, multe dintre casele de amanet din Romania au devenit o optiune confortabila de a imprumuta bani sau de efectuare a unor tranzactii care pot implica, adesea, sume mai mari de bani.

sursa: foxnews.com

 

Pe scurt, o casa de amanet reprezinta o solutie ideala de a obtine o suma de bani importanta- atunci cand este nevoie cu adevarat- pe o cale mult mai simpla si mai accesibila oricui. Si, bineinteles, acest tip de imprumut vine cu o serie de avantaje, optime pentru cei care au nevoie de un imprumut rapid de bani si care nu doresc sa apeleze la cunostine sau, in caz mai rau, la imprumuturi bancare.

Avantajele caselor de amanet

1.Unul din cele mai mari avantaje aduse de casele de amanet, este ca imprumutul se face extrem de usor. Pur si simplu, este nevoie de un obiect cu o valoare mai ridicata- care se foloseste ca si garantie- si completarea unor formulare si hartii. Ulterior, magazinul iti va oferi o chitanta cu termenii tranzactiei realizate intre tine si casa de amanet.

sursa: pawnshophuntingtonbeach.com

 

2.Un alt avantaj destul de important este ca, shop-urile de amanet nu verifica istoricul sau datoriile pe care le ai la o banca. Imprumutul este garantat, in totalitate, de catre bunul pe care il lasi in garantie. Prin urmare, creditorul nu isi face griji daca poti sa restitui banii sau tu, si nici nu te suna zilnic pentru a-ti reaminti ca ai de platit o datorie.

sursa: compupawn.com

 

3.De asemenea, un alt beneficiu adus de casele de amanet consta in faptul ca, odata ce apelezi la un astfel de shop, vei avea posibilitatea de a obtine banii imediat– cu conditia ca restituirea banilor sa fie in termenul aprobat atat de tine, cat si de creditor. Cu alte cuvinte, daca ai facut rost de bani inainte de termen, iti poti primi inapoi bunul lasat in garantie, fara a plati niciun fel de dobanda sau alte penalizari.

Imprumuturi rapide

sursa: epawnmarket.com

 

Cu acest tip de imprumut, niciodata nu vei avea grija specifica unui credit bancar: odata ce nu ai posibilitatea sa restitui banii, casa de amanet pur si simplu pastreaza marfa- bunul lasat de tine in garantie- fara a solicita nimic altceva in plus de la tine.

sursa: casa-amanet.com

 

De exemplu, casa amanet AGS, din Bucuresti, este o institutie nebancara, ce acorda imprumuturi rapid si usor, pe baza unei garantii lasate de tine. In acest sens, casa amanet AGS primeste bunuri- aur, platina, argint, diamante, opere de arta, electronice si chiar autoturisme- si ofera imprumuturi rapide si sigure, odata ce produsele sunt evaluate de catre expertii ce lucreaza in interiorul institutiei. Asadar, casa amanet AGS devine o alternativa excelenta de a face un imprumut rapid si usor, fara a mai apela la alte metode traditionale care iti dau mari batai de cap.

Blogger: Cristina M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *