Cu totii stim ca atunci cand vorbim despre sex este mai importanta calitatea decat cantitatea. Exista modalitati care ne fac sa le avem pe amandoua. Ei bine, partidele de sex sunt foarte dese in momentul in care partenerii sunt foarte indragostiti si nu petrec foarte mult timp unul cu celalalt. Dupa ce trece timpul apetitul sexual scade, iar rata medie este de 3 contacte sexuale saptamanal. Cel mai important criteriu care stau la baza acestor lucruri este varsta si perioada de relatie a partenerilor. Este normal sa scada numarul partidelor sexuale dupa trecerea timpului. Mai mult decat varsta si perioada de relatie, este foarte important sa avem conditie fizica si spatiul necesar pentru relaxare. Iata cateva lucruri, care iti pot imbunatati calitatea sexului precum nu cantitatea acestuia:

Daca vrei ca partida de sex sa fie mai lunga puteti amana momentul. Vorbeste cu partenerul tau si spune-i sa se opreasca inainte sa aiba orgasm si lasa-l putin, apoi continuati. Acest lucru il ajuta sa se controleze si sa isi doreasca sa faca orice ca sa iti placa.

Barbatii au tendinta de a anticipa momentul si pozitia in care va avea lov orgasmul. Incercati alte pozitii. Astfel, el nu va ajunge atatde repede la orgasm.

Un alt truc la care poti apela este acela de a folosi un inel. Acest inel sta la baza penisului si are rolul de a impiedica ejacularea. Mai mult, partenerul tau nu isi va pierde erectia daca foloseste acest inel. In cazul in care nu vrei sa folosesti astfel de jucarii, ai putea sa faci acest lucru cu mana. De asemenea, puteti folosi produsele care au rolul de a amorti zonele genitale. Sigur, senzatiile nu vor fi aceleasi, ele nu se vor pierde dar vor fi mai putin intense.

De asemenea, poti apela la exercitiile pentru muschii pelvieni care vor imbunatati starea de sanatate a partenerului si vei avea parte de mai multa placere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *