Nu este foarte usor sa fii mama, sotie si femeie in acelasi timp. Femeile isi doresc sa implineasca perfect toate aceste sarcini. Desi este posibil sa implineasca cu bine aceste sarcini, faptul ca se complica intr-un anumit fel nu face decat sa le aduca probleme.

Este foarte greu sa reusesti sa duci toate aceste sarcini la bun sfarsit si sa faci fata cu brio tuturor provocarilor zilnice. De fapt, este foarte greu sa fii mama, sotie si femeie de cariera. Iata ce ar trebui sa faci pentru ca totul sa fie perfect si sa nu gresesti:

  • In primul rand, trebuie sa faci astfel incat sa nu ai remuscari atunci cand esti la serviciu pentru ceea ce se intampla acasa. Multe mamici isi fac foarte multe griji pentru ca isi lasa copilul acasa, cu o straina, de regula bona. Ei bine, este adevarat ca se pot intampla multe lucruri insa trebuie sa ai grija cand iti alegi bona si sa te bucuri ca micutul poate avea un trai linistit, ii poti cumpara jucariile pe care si le doreste si poti sa ii asiguri toate conditiile. trebuie sa te bucuri si sa nu amesteci treburile de la serviciu cu cele de acasa.
  • De asemenea, trebuie sa ai grija care ete cea mai porivita bona, ca sa te scuteasca de diferite lucruri sau griji. Daca te afli in concediu de maternitate, ar fi mai indicat sa iti cauti o buna cu cateva luni inainte sa te reintorci la serviciu. Cel mai bine ar fi sa fie o persoana recomandata sau o ruda. De asemenea, ideal ar fi sa fie unul dintre printii vorsti sau o persoana foarte apropiata. Astfel, poti sta linistita ca copilul va fi bine si ca cineva are grija de micut la fel cum ai fi facut-o tu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *