Orice persoana si-ar dori sa faca anumite economii ca sa isi permita macar la sfarsitul anului sa faca diferite lucruri. Este normal ca fiecare dintre noi sa isi doreasca sa economiseasca niste bani, indiferent cati vor fi.

Multi se dau in vant dupa promotiile “la 2 produse cumparate, cel de-al treilea e gratis”. Este adevarat, insa asta iti scoate din buzunar mai multi bani  decat iti bugetasei. Si, la urma urmei, chiar ai nevoie de 3 produse in urmatoarele saptamani? Insa, dorinta de a face economie si lacomia ii fac pe oameni sa cumpere mult mai mult decat si-au propus initial.

Aceste magazine au proliferat in ultimii ani in Romania. Romanii se bucura ca-si pot achizitiona o multime de produse la preturi foarte mici. Insa, multe din aceste lucruri se dovedesc a fi nefolositoare si, astfel, cumparatorii arunca banii pe fereastra. In plus, unele dintre ele ar putea fi chiar periculoase pentru ca nimeni nu le-a testat astfel ca, de fapt, s-ar putea sa platesti cu mult mai mult decat pretul produsului daca il folosesti. Nici calitatea unora dintre produse nu e garantata, astfel incat se pot strica foarte repede si, deci, ai aruncat banii pe fereastra.

Este adevarat ca pretul unei singure unitati este mai mic decat daca il achizitionezi dintr-un magazin, insa daca nu consumi absolut toate produsele atunci risipesti banii. Iar cumparand toate aceste produse iti si aglomerezi casa, astfel incat te impiedici de ele la fiecare pas. In final, scoti mai multi bani din buzunar, mai ales daca unele dintre produse isi pierd termenul de valabilitate si, astfel, trebuie sa le arunci la gunoi.

Este foarte important sa tineti cont de toate aceste lucruri daca va doriti sa economisiti niste bani. Simplul fapt ca veti economisiti cativa bani se vor simti in buzunarele dvs.

 

Un comentariu la „Economii din familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *