Indiferent daca sunt tineri sau daca am trecut de o anumita varsta cu totii avem dureri. De fiecare data auzim ca daca suntem tineri nu ar trebui sa ne doar nimic insa acest lucru este absolut imposibil. Nimic nu este mai neplacut decat momentul in care ne doare un anumit lucru si simtim ca nu mai reusim sa ii facem fata.

De regula, varicele apar persoanelor care au anumite probleme din punct de vedere al mobilitatii. Nu spunem ca o persoana care nu are mobilitate este predispusa aparitiei varicelor, in nici un caz ci mai degraba spunem ca datorita job-ului sau a altor factori ajungem sa ne exploatam picioarele destul de mult.

Varicele nu numai ca sunt foarte inestetice ci sunt si foarte dureroase, asa ca persoanele care le au nu sunt tocmai bine.

Indiferent ce varsta aveti si chiar daca nu sunteti trecut de 40 de ani trebuie sa tineti minte anumite reguli care va pot conduce spre aparitia varicelor. Iata ce trebuie sa faci daca iti doresti sa le eviti:

Stat in picioare

De regula, prin natura noastra sau prin natura job-ului nostru suntem obisnuiti sa stam foarte multa vreme in picioare. Stim ca nimic nu este mai obositor decat sa stai in picioare, ca sa nu mai vorbim despre faptul ne simtim foarte obositi dupa ce ajungem acasa. Vorbesc despre acele zile in care stam in picioare de dimineata pana seara si ajungem acasa pur si simplu extenuati.

In principiu, trebuie sa fim persoane active, sa ne miscam cat mai mult. Daca vom sta toata ziua in picioare nu doar ca ne vom simti extrem de obositi la sfarsitul zilei ci ne vom confrunta si cu aparitia aceste varice care nu sunt deloc placute pentru nimeni dintre noi. Asadar, daca job-ul pe care il ai presupune stat in picioare intreaga zi, incearca sa te misti, sa te plimbi pentru a pune in miscare musculatura si circulatia sangelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *