De foarte multe ori am auzit oameni care spuneau ca nu isi mai doresc job-ul pe care il au din cauza faptului ca exista anumiti colegi care nu ii lasa sa isi desfasoare activitatea asa cum isi doresc ei. Mai exact, ei spun ca nu isi mai doresc sa mearga la acel job pentru ca exista cativa oameni care pur si simplu nu fac decta sa ii incurce sau se comporta foarte urat cu ei.

Probabil ca stiti ca la inceputul oricarui job ne-am alege, oamenii sunt oarecum reticenti in ceea ce ne priveste. De cele mai multe ori oamenii cred ca daca esti nou nu ai sanse sa te ridici la nivelul lor deoarece ei au deja o oarecare experienta. Ei bine, lucrurile nu sunt deloc asa insa depinde foarte mult de modul in care stii sa te adaptezi si sa reprezinti ceea ce stii mai bine sa faci. Asadar, este foarte important sa stii sa te integrezi in orice situatie.

Ce trebuie sa faci in cazul in care unii coelgi chiar nu te lasa sa te desfasori si iti gasesc mereu nod in papura ca sa se certe cu tine? Ei bine, in acest caz, este foarte important sa stii sa te impui si sa iti spui punctul de vedere.

Daca vei tacea de dragul de a mentine liniste la locul de munca, trebuie sa stii ca oricum nu vei reusi sa faci acest lucru. Chiar daca tu crezi ca daca nu zici nimic vei reusi sa aplanezi situatia, trebuie sa stii ca lucrurile oricum nui vor fi asa. Asadar, este foarte important sa stii sa te impui in momentul in care iti doresti sa nu mai fii tratat intr-un anumit fel.

De asemnea, poti sa icnerci sa fii observator si sa incerci sa te detasezi de situatie pentru a observa care este vinovatul celor care se intampla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *