Buna! Numele meu este Andreea si am 20 de ani. Sunt studenta la facultatea de drept din Bucuresti. De fapt, sunt din Tulcea si am venit aici pentru ca imi doream sa urmez aceasta facultate, mai ales ca aici studiaza si cele mai bune prietene ale mele.

Sunt deja in ce de-al doilea an universitar si ma gandesc destul de serios sa ma anagajez. De ce? La fel ca toate celelalte fete de varsta mea imi doresc sa imi cumpar haine, genti, prouse cosmetice, lucruri valoroase. Nu reusesc sa fac acest lucru doar din 1000 de lei pe care mi-i trimit parintii mei lunar. Nu pot sa le cer mai mult pentru ca am stiut dinainte sa plec care sunt conditiile.Totusi, imi doresc destul de mult sa am si eu banii mei, sa nu le mai spun lor care sunt nevoile mele si sa nu le mai cer nimic.

Imi caut de munca de aproximativ jumatate de an insa n-am gasit ceva care sa imi permita sa am un program flexibil ca sa pot reusi sa merg si la cursuri. Cateva dintre prietenele mele mi-au marturisit ca lucreaza pentru un studio de videochat si din acest motiv isi permit sa vina la facultate si sa castige destul de multi bani. Fetele mi-au povestit ca li s-a oferit un bonus de angajare destul de consistent cu care si-au achitat taxa iar restul i-au cheltuit la mall.

Nu mi-as fi imaginat vreodata sa fac asta insa nevoia m-ar impinge sa fac si eu aceasta meserie. Nu as spune ca este o meserie de condamnat ci as vrea sa scap si eu de problemele financiare si sa am ce vreau, atunci cand vreau.

Totusi, am o perioada de timp de cand ma interesez despre tot ce presupune angajare studio videochat bucuresti. Am gasit o multime de informatii despre videochat in general si stiu ca cele mai multe dintre ele sunt adevarate pentru ca sunt exact aceleasi lucruri pe care le spun colegele mele.

Despre castig nu stiu ceva concret insa am auzit ca pot varia in functie de fiecare model, de timpul si de dedicatia de care da dovada acestei activitati. Am auzit ca un castig poate varia de la 500 la 20 000$ intr-o singura luna. Suna tentant, nu-i asa? Sigur ca suna foarte tentant mai ales cand stii ca unii oameni muncesc 2 luni de zile pana sa castige 500$.

Apoi, sunt constienta de faptul ca orice munca si orice meserie presupune anumite eforturi. Orice drum spre succes este unul greu, dificil si necesita diferite compromisuri. Sunt dispusa sa fac asta cel putin pentru o perioada pana cand imi vor reveni. Dupa ce imi revin cu banii as putea sa ma las si sa ma indrept spre o alta meserie. Oricum nu ma gandesc sa o fac toata viata pentru ca nici nu voi avea cum sa fac asta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *