stailer

Știi, multe lucruri din viața ta nu vin la pachet cu explicații suplimentare, cu foi de instrucțiuni. Dar ți-ai dori asta la un moment dat. Așadar dacă ai descoperit Stailer și te bate gândul să încerci, aici vei găsi și ghidul unui începător.

Pasul unu: accesează oricând și de oriunde

Stailer este o platformă gratuită ce îți oferă acces nelimitat la lista de saloane de hair and beauty disponibile pentru marile orașe. Deocamdată vorbim despre cele din orașe precum Iași, Timișoara, Cluj, Oradea și București. Însă, cine știe, poate că într-un viitor foarte apropiat vom auzi despre mai multe orașe înscrise aici.

Așadar, primul pas este să accesezi această pagină și să selectezi orașul de interes, serviciul de interes, pentru cine și când. Sunt întrebările acelea pe care și fata de la recepția unui salon ți le adresează, însă clar durează ceva mai mult până când stabilești totul.

Așadar, după ce alegi bărbat/femeie, perioada, orașul și serviciul ce poate fi despre mai tot ce ține de lista de servicii din saloane – tuns, bărbierit, stilizare sprâncene pentru bărbați, tuns, cosmetică, masaj și multe altele pentru publicul feminin – ești deja cu un pas mai aproape de a seta o programare simplu și rapid. Vezi alte explicatii si aici.

Pasul doi: alege salonul în funcție de preferințele tale

Fiecare salon înscris în această platformă vine și cu detalii de genul recenzii ale clienților, cei care au avut parte de servicii în acel loc, poate chiar și fotografii din salon sau cu rezultate ale unor schimbări de look spre exemplu. Tot de aici clienții află locația, sunt efectiv ghidați în acest sens cum să ajungă acolo și automat când programează vizita primesc și link cu Google Maps.

Altfel spus Stailer a fost creat să îți optimizeze nu doar căutările, ci și se te ajute să ajungi mai repede la punctul de interes. Așadar nu te gândi că îți va fi greu să găsești o locație nouă.

Așadar, alegi salonul dorit în funcție de ce corespunde cu ce îți dorești tu. Vei ști de la bun început cât te costă spre exemplu o schimbare de look, o corecție de culoare, dar și cât va dura sesiunea această de colorare. Fără să ai surprize, parcă ai un alt avant să mergi mai repede la salon.

Pasul trei: confirmarea

Imediat după ce ai selectat toate detaliile, îți mai rămâne să primești și confirmarea programării. Ai link ce îl poți accesa și dacă dorești să anulezi programarea.

Acum, în funcție de alegerea pe care ai făcut-o, în sensul în care ai optat pentru a crea un cont aici sau nu, poți seta remindere de tip sms și îți poți organiza agenda virtuală să spunem așa.

Simplu, rapid, gratuit – așa putem rezuma această poveste. Stailer creează pentru tine un portal care te ajută să fii mai rapid în a programa vizita la salon. Ceea ce pare banal sau poate nu atât de greu, este de fapt un alt consumator de timp.

Contact: support@stailer.ro

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *