Atunci când ești în căutarea unui salon pentru o programare în zilele ce urmează, nu uita de Stailer. O nouă metodă de a realiza aceste căutări și de a seta programarea dorită presupune să te bazezi pe online. Digitalizarea programărilor este modalitatea modernă prin care ne putem eficientiza timpul alocat căutărilor unui loc liber la un stilist. Iată ce trebuie să știi despre Stailer.

Este simplu de utilizat

Să folosești platforma Stailer este mai simplu decât ai crede. Accesezi pagina, notezi detaliile importante pe baza cărora să fie făcută selecția unui salon din toate cele disponibile. Asta înseamnă ora, data, orașul și, nu în cele din urmă, tipul de serviciu. 

Stailer este deja activ în 20 de orașe ale țării și se pare că în curând se va extinde și mai mult de atât. 

Este gratuit

Pentru a folosi Stailer nu trebuie să scoți bani din buzunar și nici nu trebuie să faci un efort suplimentar. De altfel ești chiar mai câștigat, pentru că salvezi timp prețios. Uită de sunat de la un salon la altul și de revenit cu telefoane căci nu îți răspunde nimeni dimineața sau spre seară ori nu este încă 100% sigur că stilistul în cauză te poate primi când ai dorit tu. Uită și de căutat prin oraș, la pas, unde mai sunt saloane sau de întrebat prietenii unde au fost în ultima vreme, ca să mergi la sigur.

Stailer vine cu avantaje multiple. Găsești astfel saloane de cosmetica in Targu Mures sau în Iași, pentru femei sau bărbați, din câteva click-uri.

Atenție, pentru a utiliza Stailer și pentru a realiza programări astfel nu vei plăti nimic, iar serviciile nu vor fi taxate mai mult. Așadar, nicio diferență din acest punct de vedere.

Este și o aplicație dedicată

Dacă nu îți place ideea de a naviga online pe stailer.ro ai oricând posibilitatea de a descărca aplicația cu același nume. Este disponibilă în App Store, App Gallery sau Magazin Play. De aici și până la căutările efective te mai despart câteva minute. O instalezi simplu și rapid și apoi îți faci cont aici. Sau decizi să te loghezi mai ușor, cu contul tău de Facebook.

Un cont creat îți aduce accesul gratuit și la alte funcționalități. Spre exemplu, posibilitatea de a seta remindere pentru fiecare programare făcută. Ai aici mai multe detalii.

Vine la pachet cu avantaje multiple

Stailer înseamnă un cumul de avantaje pentru tine, ca utilizator. Poți astfel să cauți oricând, la orice oră din zi sau din noapte, saloane și unde există disponibilitate pentru tine. Nu te condiționa de programul tău, ci caută în funcție de timpul tău.

Ai în platformă lista saloanelor și totodată fiecare salon înscris aici prezintă detalii: cât costă un serviciu, dar și durata acestuia, unde este salonul și cum să ajungi acolo, fotografii din interior, dar și recenzii ale clienților. Știind toate acestea o programare pe care dorești să o faci va avea la bază informații care fac diferența.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.