Toata lumea se fastaceste si are emotii atunci cand vine vorba despre cunoasterea parintilor partenerului. Sigur ca suntem constienti ca prima impresie este foarte importanta si vrem sa fie una pe cat posibil de placuta. Pentru aceste lucruri, va voi oferi cateva sfaturi care sper ca va vor fi de folos. Iata ce trebuie sa faci la prima intalnire cu potentialii socrii:

Pentru a nu o da in bara, e bine sa afli dinainte ce fel de oameni sunt, ce le place si ce nu agreeaza. Daca sunt de o alta nationalitate, informeaza-te in legatura cu unele obiceiuri din tara lor (ceea ce la noi este un act de politete la ei poate fi vazut drept jignire).

In cazul in care intalnirea are loc la el acasa, nu intarzia si nici nu ajunge mai devreme. Faptul ca esti punctuala va lasa o impresie buna, iar daca ai fost invitata chiar de catre parintii lui, un buchet de flori (nu mare, dar de bun-gust) pentru mama este perfect. Pont: daca-ti intrebi prietenul inainte ce flori ii plac cu siguranta o vei surprinde placut!  Un sfat foarte important: fii tu insati! Nu incerca sa apari altfel doar in ideea ca vei placea mai mult, pentru ca mai bine sa pari putin mai zapacita decat falsa. Plus ca odata si odata tot va trebui sa te comporti natural.

Conteaza si tinuta. Daca sunt oameni care tin la formalitate, NU te duce in niste blugi rupti si cu sapca in cap! Pentru a nu exagera cu un costum, iti poti lua niste pantaloni negri si o bluzita. E elegant si comod in acelasi timp. E cat se poate de nasol sa te trezesti fata in fata cu parintii iubitului imbracata ca pentru o vizita la piscina sau la club cu gasca. Vestimentatia trebuie sa fie in acelasi timp eleganta, sobra dar si feminina, sa iti scoata in evidenta calitatile, fara a incita insa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *