Este uimitor cat de multi oameni se emotioneaza atunci cand sunt in cautare de invitatii de nunta, perfecte si imbracate in sentimente nobile.

La fel ca si alte accesorii de nunta, precum firma de catering, fotograful sau florarii, invitatiiile de nunta pot crea mare impact, completand intregul moment cu armonie, serenitate si implicit vise pentru o viata.

Design-ul invitatiilor de nunta a devenit unul dintre cele mai creative zone din ziua de astazi, iar cei mai multi talentati deja se gandesc cum sa revolutioneze momentul in care un cuplu va transpune in cuvinte fericirea si scopul comun de a forma o familie.

invitatii de nunta

Designerii talentati creeaza unele dintre cele mai frumoase si inspirationale piese, traduse prin invitatii de nunta. In timp ce aruncati un ochi pentru acestea, tineti in minte care sunt preferatele si realizati un top, asa cum am reusit noi sa realizam inainte sa parcurgem pasul cel mare.

Modelul vintage al invitatiilor de nunta – adorat de toata lumea

O noua tendinta atat de populara in realizarea nuntilor este si folosirea pergamentului pentru a crea un design special al invitatiilor de nunta. Acest aspect se imbina in mod tipic cu unele fonturi de scriere, mai vechi si incorporeaza cuvinte si grafica intr-o linie ornata si plina de emotie.

invitatii de nunta

Dupa cum se poate spune, invitatiile de nunta in stil vintage sunt pe atat de elegante, pe cat erau definite ca un bun tratament pentru epoca respectiva de alinare a suferintei. Designul de vintage este incontestabil privirilor, dar si emotiilor partenerilor.

Ilustratii personalizate in cadrul tipurilor de invitatii de nunta

Pentru cei cu un simt artistic mai bogat, invitatiile de nunta se pot realiza perfect cu un creion, cateva culori si un stil perfect pentru emotiile curente. Multe mirese reusesc sa isi creioneze un tip de invitatie de nunta, trasat intr-o versiune mai comica, prin transpunerea unor cadre din viata de cuplu, atat de amuzanta si personala.

Beneficiarii acestor invitatii de nunta stiu sigur ca au iesit din tipar cu un design personalizat, decat sa otpeze pentru unele dintre invitatiile de nunta tip sablon.

invitatii de nunta

Si, cum nici o nunta nu poate trece neobservata daca nu sunt si ceva dulciuri sau marturii de luat ca amintire acasa, atunci evenimentul nici ca se poate a fi mai frumos.

Multumita unor genii ce s-au gandit ca invitatilor le-ar parea extraordinar de bine ca de la eveniment sa place cu o amintire insemnata, s-au creat si o serie de pungi de nunta ieftine, menite sa inglobeze un mesaj frumos, cateva pietre cu magie, un text personalizat sau cateva prajituri savuroase.

pungi de nunta

Cu mesaj personalizat, in culori ale tematicii sau personalizate dupa preferintele invitatiilor, aceste pungi de nunta ieftine sunt o adevarata amintire pentru oricare invitat.

Cu alte cuvinte, un astfel de suvenir poate fi pastrat si 10 ani de zile cu posibilitatea de a aduce in minte momentul in care nunta a luat sfarsit, dar cu zambetele pe buze ca invitatii au luat o mica parte din intregul eveniment.

pungi de nunta

Multumirea mirilor de a avea alaturi nuntasi atat de voiosi si plini de energie nu poate fi marcata decat cu un simplu “Va multumesc din inima pentru clipele frumoase!” ce se regaseste pe aceste pungi de nunta.

Parca acum, toata lumea ar vrea sa fie partas la nunti si sa plece cu unele dintre cele mai placute amintiri, transformate in suveniruri tangibile.

pungi de nunta

Cu emotie in suflet, va las la dispozitie site-ul invitatiedenunta.ro pentru cele mai reusite modele de invitatii, marturii si pungi de nunta, ideale pentru fiecare cuplu ce da startul la o viata in doi.

 

Blogger: Ankez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *