Unele lucruri se schimba pe parcursul relatiei voastre, si ajungi sa descoperi ca nu totul este roz la iubitul tau asa cum ai vrea tu.

Pentru a ramane indragostiti este bine sa pui cateva idei in practica. Un lucru foarte esential este sa eviti sa te imbraci imediat dupa ce va-ti iubit. Mai bine adormi langa el dezbracata, este mai incitant.

De asemenea incerca sa nu te plangi de fata cu el de neplacerile legate de corpul tau. Chiar daca te simti confortabil alaturi de partener si ii poti spune orice, mai bine pastrezi pentru tine astfel de remarci.

Nu te certa cu el in public. In primul rand nu este frumos, si mai bine va rezolvati problemele cans sunteti doar voi doi. Chiar daca te-a scos din sarite maxim in acel moment mai bine te abtii.

Poarta lenjerii deocheate si in zile obisnuite, nu numai cu ocazii speciale. Este important sa tineti mereu flacara pasiunii aprinsa.

Aranjeaza-te putin indiferent de situatie, mai ales daca iesiti impreuna din casa. Fie ca mergeti impreuna la alergat mici retusuri, nu strica. Este important sa fii mereu frumoasa, in primul rand pentru tine si apoi pentru el.

Incercati sa va intelegeti atunci cand vine vorba de uitatul la tv. Chiar daca tu vrei sa te uiti la serialul tau preferat si el la un meci, incercati sa cadeti amandoi de comun acord. Important este sa fiti amandoi multumiti.

Chiar daca esti la menstruatie nu evita sa faceti sex. O igiena mai riguroasa si totul poate merge perfect. Important este sa ai mereu o piele fina si catifelata. Deci nu uita sa te epilezi cat mai des.

De asemenea incearca  sa fii discreta in ceea ce priveste problemele voastre, chiar si in discutiile cu cei mai apropiati prieteni ai vostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.