Exista anumite lucruri pe care noi le facem cu desavarsire iar barbatii nici macar nu pot visa la ele deoarece  nu le pot face. Cel si cel mai important lucru este ca noi ramanem insarcinate si dam viata unui copil. Intradevar contribuie si ei la cresterea copiilor dar nu sunt atat de apropiati si devotati cum suntem noi.

Un alt lucru pe care nu il pot face barbatii este acela de a mima orgasmul. Ar fi chiar penibil. In plus nu au atat de mult talent. Ce sa mai vorbim de faptul ca daca un barbat sa rataceste nu va cere ajutor nici in ruptul capului. Poate sa fie si in mijlocul desertului, el va incerca sa gaseasca o cale de iesire singur. Pe cand noi femeile, nu ne ferim de faptul de a cere ajutor oricand.

Noi aratam sexy cand bem orice, chiar si daca este vorba de o banala bere. Insa nu ai sa vezi un barbat care sa arate sexy cand bea un cocktail roz.

De asemenea noi femeile traim mai mult, si acest lucru este dovedit stintific. Da, pare greu de crezut dar femeile traiesc cu 10 ani mai mult decat barbatii.

Noi ne putem bucura si de orgasme multiple, fara a fi nevoie sa ne tragem sufletul pentru a lua de la capat. Si barbatii si-ar dori asa ceva cu siguranta.

Un alt privilegiu pe care il avem noi si ei nu este faptul ca ne putem schimba numele de familie sau din contra putem renunta le el. La fel au facut si Ferigie sau Madonna.

Ca sa nu mai vorbim de amenzile usturatoare in trafic. Cu un zambet subtil si o privire de caprioara putem scapa cu usurinta de o amenda. Barbatii pot asa ceva? Cu siguranta nu.

Si te poti amuza in voie pe ringul de dans fara a parea ridicola.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.