De regula cand esti singur acasa iti cauti tot felul de activitati care sa compenseze cu interactiunea umana. Sa fim sinceri, ne dorim mereu sa avem ceva de facut si sa nu simtim singuratatea. Din fericire insa, avem si optiuni din acest punct de vedere.

Activitati comune

Ciudate sau nu, unele lucruri ne caracterizeaza la nivel extins, altele sunt doar pentru anumite categorii. Sa vedem unde ne recunoastem si ce altceva am putea face cat timp suntem singuri, de regula in intimitatea casei:

  • Conversatii cu tine insuti. Este poate o chestiune comuna in randul tuturor, atat cand vine vorba de femei cat si despre barbati. Pur si simplu sa iti explici o situatie sau sa te justifici, avand parca un curaj de a-ti spune tie insuti in fata unei oglinzi este o forma de eliberare. Oricat de ciudat suna se pare ca o facem, cu totii.
  • Jucam la pariuri. Cu siguranta ca ai auzit o gramada de persoane care au facut asta cel putin o data in viata. Poti face asta ca si activitate de timp liber mai ales daca stii une anume sa joci. Spre exemplu la www.ponturile.ro exista o regula stricta, in avantajul tuturor celor care joaca: vei plati numai acele ponturi care sunt in mod real dovedite a fi castigatoare. Asa ca pierderi nu ai de ce sa inregistrezi.
  • Sa canti. Pe diferite voci, sa canti ce se aude la radio, sa fii spontan/a din acest punct de vedere este placerea extraordinara a unora. Indiferent daca ai voce sau nu, ce mai conteaza. Pare sa fie fun un astfel de moment.
  • Sa  te uiti la filme si sa te sperii efectiv, sa te manifesti in cele mai mici detalii. Poate ca nu suna a activitate insa cert este ca ne defineste pe toti din cand in cand, mai ales ca ne ocupa timpul pe care si asa l-am fi petrecut facand nimic.
  • Jocuri de orice fel. Curios este ca nu avem prea mult avant sa practicam un sport spre exemplu sau cel putin numarul celor care fac asta singuri este mai mic. Asa ca ne cufundam in jocuri si in posibilitatea de a petrece timpul de o alta maniera.
  • Ne facem poze ca si forma de a distinge cum ne percep cei din jur. Cu siguranta ca ne-am gandit cel putin o data la o super putere pe care am fi putut sa o avem. Cum suntem vazuti de cei din jur? Curiozitatea de acest fel ii aduce pe unii in punctul in care prefera sa isi faca fotografii din mai multe unghiuri pentru a distinge orice mic detaliu.

Exista numeroase astfel de situatii. Poate ca nu recunoastem pentru ca nu este nici placut si am crea o cu totul alta impresie fata de cei din jur. Cu toate acestea in unele cazuri suntem parca usor ciudati. Cate din experientele de acest gen le impartasesti? Cu siguranta ca numai despre pariuri ai spune, mai cu seama ca este un pont bun pentru pasionati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *