Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu fie de acord cu ceea ce spune eu : fiecare dintre noi ne dorim nespus de mult sa fim impliniti din toate punctele de vedere, sa avem parte de tot ceea ce ne dorim si sa avem parte doar de momente de fericire. Sigur ca aceasta ar fi idealul in viata pentru ca din acest moment facem eforturi, studiem sau ne strofocam atunci cand avem un loc de munca sau simtim ca ne-am gasit perechea. Toate aceste lucruri constituie fericirea. Avem nevoie de toate daca ne dorim sa fim fericiti si daca consideram ca un anumit lucru ne face impliniti.

Drumul spre succes in orice domeniu il contituie increderea de sine. O persoana care are succes intr-un anumit domeniu este o persoana care credere in ea si e convinsa de o reusita. Asadar, este foarte important acest pas inainte de a incep orice proces care sa contribuie la fericire.

Acum, ca stim ca cel mai important este sa avem incredere in noi ne mai ramane sa aflam care sunt factorii care ne ameninta fericirea asa cum anuntam si in titlu. Iata-le:

In primul rand, trebuie sa acceptam ajutorul persoanelor din jurul nostru. Este foarte important sa acceptam atunci cand o persoana isi doreste sa ne ajute. Ajutorul trebuie sa fie solicitat si cerut. Nimeni nu va sti de ce avem nevoie daca nu vom preciza care sunt nevoile noastre si ce anume dorim sa precizam,

Daca cerem un anumit lucru trebuie sa fim constienti ca nu suntem considerati persoane slabe sau inadaptate asa cum cred unii. Ajutorul este un lucru normal, ne-am nascut, am evoluat si pentru a evolua mai avem nevoie si de ajutorul celorlalti. Asadar, nu ezitati sa solicitati ajutorul persoanelor din jurul vostru daca va doriti sa evoluati.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.