Fericirea este de multe ori pentru multi dintre noi un subiect sensibil. Fiecare dintre noi suntem diferiti insa fericirea este fara doar si poate punctul la care dorim fiecare dintre noi sa ajungem.

In ziua de astazi oamenii sunt fericiti daca au anumite bunuri materiale sau daca reusesc sa faca o afacere cu profit, de exemplu. Sigur, avem nevoie de toate lucrurile pentru a fi fericiti si cu siguranta nu vom reusi sa fim reusi sa fim fericiti daca nu avem ce sa mancam sau daca nu avem un acoperis deaspura capului, nu-i asa? Poate ca nu ar fi trebuie sa ating acest subiect insa vorbesc despre realitate pentru ca multi dintre noi nu au parte de aceste lucruri iar acest lucru ii face sa fie atat de nefericiti.

Fara doar si poate,  din punctul meu de vedere suntem cel mai nefericit popor iar acest top se datoreaza situatiei finaciare si economice precare a tarii. Trebuie sa tinem cont de faptul ca trebuie sa ne bucuram de micile detalii care fac diferenta intre o persoana fericita si o persoana nefericita.

Care sunt lucrurile care trebuie sa ne faca fericiti? Ei bine, in fiecare zi parcurgem anumite etape care ne fac involuntar sa fim nefericiti.

Trebuie sa fim contienti si sa recunoastem ca de fiecare data asteptam un moment potrivit care sa ne dea startul sa facem exact ceea ce ne place.

De fiecare data credem ca nu este un moment potrivit pentru a face un lucru care ne-ar face placere si din acest motiv il amanam. Uitam insa ca adevarata fericire se cosntruieste din lucruri mici, ca viata este atat de scurta si ca avem nevoie de atat de putin petnru a fi fericiti.

Este foarte important sa facem fiecare lucru ca si cum ar fi ultimul lucru pe care l-am face in viata si sa traiam fiecare moment la maxima intensitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *