Se intampla deseori sa facem diferite greseli, diferite lucruri care ne afecteaza farte mult sanaatea si nurealizam acest lucru. Sa fim sanatosi conteaza mai mult decat orice iar daca ne dorim acest lucru va trebui sa facem anumite eforturi, sau mai bine zis sa ne ingrijim.

Nimic nu poate fi mai urat decat sa avem probleme de sanatate. Totusi, in fiecare zi facem astfel de greseli care ne afecteaza sanatatea si stilul de viata insa nu realizam. Iata care sunt greselile pe care le facem:

In primul rand, multi oameni fac greseli in ceea ce priveste hidratarea organismului. Oamenii consuma destul de putina apa zilnic tinand cont ca in general se pretinde ca ar trebui sa consumam cel putin 2 litri de apa intr-o zi. De asemenea, exista foarte multi oameni care isi doresc sa scpae de kilogramele in plus insa nu consuma suficiente lichide. faptul ca nu consumati suficiente lichide impiedica procesul de slabire. Astfle, nu veti reusi sa slabiti.

O alta greseala a oamenilor este aceea ca mananca prea multa carne si prea putine legume sau fructe. Sa consumi fructe si legume este foarte important pentru o buna functionare a organismului. Daca va doriti sa aveti un organism sanatos, va trebui sa consumati mai multe fructe si legume. Ele au in compozitie vitamine si nutrienti necesari pentru o buna functionare.

Asadar, cand luati masa nu mai mancati pe langa o portie de friptura o lingura de legume si incearca sa mananci o lingura de friptura cu o portie de friptura. Nu trebuie sa faci din carne un ingredient principal ci va trebui sa incerci sa o consumi ca si cum ar fi un aliment complementar. Incearca sa mananci cel putin de doua ori pe saptamana fara carne.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *