O femeie din Germania, in varsta de 65 de ani, care este si mama si bunica, a dat nastere la patru copii, intr-un spital din capitala Germaniei- Berlin. Astfel, in cursul acestei saptamani, bunicuta a nascut trei baietei si o fata, nascuti prematur, la 26 de saptamani. Cu toate acestea, copii se afla in stare buna de sanatate si au o sansa foarte buna de supravietuire, relateaza retele de televiziune germana.

Annegret Raunigk a devenit cea mai batrana mama din lume care a adus pe lume cvadrupleti. Femeia, , este profesoara si locuieste in orasul Berlin. Iubeste atat de mult copiii incat nu se poate opri din a da nastere si altora, a declarat ea in timpul unui interviu acordat retelei de televiziune RTL. Aceasta a ramas insarcinata la o varsta incredibila, datorita unor tratamente de inseminare la o clinica privata din Ucraina.

Reteaua de televiziune RTL a acoperit stirile despre aceasta sarcina, si a declarat ca femeia este mama a altor 13 copii si are sapte nepoti. Anuntul sarcinii sale a fost facut public, luna trecuta, stranind o multime de dezbateri pe aceasta tema. Cu toate ca exista o multime de femei care devin mamici la o varsta foarte inaintata, profesoara de limba rusa, care a facut o multime de tratamente de fertilitate in Ucraina, se poate bucura astazi, de titlul de cea mai batrana mamica care a dat nastere unor cvadrupli. Cei patru copii au fost nascuti printr-o interventie de cezariana pe data de 19 mai.

Un medic din cadrul spitalului din Berlin a declarat ca „Putem spune ca cei patru nou-nascuti au sanse mari sa supravietuiasca in ciuda faptului ca au venit prematur pe lume. In general, copiii nascuti prematur au sanse de supravietuire mai reduse, insa medicina moderna le poate oferi o sansa in plus de a trece peste pericole”.

Femeia, vaduva din anul 2008, a declarat ca „am vrut sa mai nasc pentru ca Lelia, pe care am adus-o pe lume la 55 de ani, isi dorea din tot sufleetul un fratior”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *