Sigur ca stie toata lumea ca oricine mai spune cate o minciunica atunci cand este cazul si cand trebuie sa iasa dintr-o situatie de criza. Intr-un cuplu, am fi tentati sa spunem mai mult ca barbatii sunt cei care folosesc mai multe cuvinte si mint mult mai mult decat femeile. Ei bine, acest lucru nu este adevarat intru totul pentru ca si femeile folosesc anumite minciuni in diferite momente. Iata care sunt principalele minciuni pe care femeile le folosesc in fata barbatilor iar barbatii tind sa le creada:

La reducere

Stim cu totii ca femeile au in sange „patima cumparaturilor”. Femeilor le place sa faca cumparaturi, sa mearga sa isi cumpere haine sau chiar articole pentru gospodarie. Oricum ar fi, femeile apeleaza la tot felul de lucruri si de trucuri atunci cand vine vorba de a „se scoate” in fata partenerului.

Asadar, in momentul in care sunt intrebate despre costul unui anumit produs, femeile nu dau datele exacte si spun ca produsul respectiv a fost mult mai ieftin decat si-ar fi imaginat partenerul ei. Femeile se simt vinovate pentru ca au dau destul de multi bani pe anumite produse si nu isi doresc sa fie criticate sau judecate.

Ce-mi doream

Probabil ca vi s-a intamplat sa va cumparati un anumit produs sau anumite lucruri femeii pe care o iubiti. La o ocazie speciala, in momentul in care ii cumparati ceva este posibil ca femeia sa va spuna ca „Gestul conteaza, nu trebuia sa imi cumperi nimic’. Ei bine, aceasta minciuna este una nobila, o minciuna care incearca sa ascunda faptul ca femeii nu ii place cadoul pe care l-a primit.

Nu am nimic

Este o alta minciuni destul de frecenta in cazul femeilor. In momentul in care nu vor sa spuna ce anume le-a deranjat femeile spun ca nu au nimic, niciun motiv care sa le supere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *