Daca un personaj de la televizor este bi, exista o sansa destul de mare ca acesta sa faca sex mai mult ca oricine altcineva (precum Olivia Wilde in „House”). Si de ce nu? Din moment ce bisexualii se pot distra cu oricine cam, pare evident ca ar si face-o, nu? Daca persoanele heterosexuale abia se pot controla, avand 3.5 miliarde de potentiali parteneri, obtinem practic o orgie non-stop daca dublam cifra.

Acestia sunt vazuti ca fiind necinstiti, din moment ce nu pot alege o tabara. Ideea este atat de cunoscuta incat pana si GLAAD a realizat o pagina web in care se explica clar ca aceasta notiune nu este una adevarata.

O tanara a povestit despre acest lucru: „Oricat de multe fantezii ar avea tipii cu o fata care joaca pentru ambele echipe, cred ca multi dintre ei devin agitati cand sunt confruntati cu realitatea. Majoritatea oamenilor vad sexualitatea feminina ca fiind ceva maleabil, asa ca poti combina asta cu chestii normale ciudate pe care uneori femeile le fac, precum plesnitul peste fund, si incep sa vada fiecare femeie ca fiind o amenintare. Exista aceasta insecuritate, conform careia doar pentru ca poti sa te bucuri de sexul cu ambele genuri, o si vei face, de parca va exista mereu o parte din tine care nu este satisfacuta intr-o relatie normala, monogama care prefera un partener iubitor, in locul sexului de ocazie.”

Mai exista si suspiciunea conform careia, avand parte de tot acest sex, acestia trebuie sa fie si plini de BTS-uri. Femeia citata anterior, pe care o vom numit Beth, a mai adaugat: „Imi amintesc ca tatal meu chiar a spus o data ca bisexualii au mai multe boli decat heterosexualii sau homosexualii pentru ca pot sa ia boli atat de la heterosexuali, cat si de la gay. Daca iau chlamidia de la un barbat si chlamidia de la o femeie, se transforma intr-un fel de super Voltron chlamidia?” (Nota: Beth nu are chlamidia).

Tatal ei nu e singurul care crede asta – Universitatea din Illinois a cheltuit o multime de bani investigand daca bisexualii nu sunt cumva mai dispusi sa aiba boli cu transmitere sexuala, in comparatie cu alte orientari sexuale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *