Multe persoane se feresc sa vorbeasca despre acest lucru, desi o prate din cupluri il practica. Inca este un subiect tabuu. Multe persoane privesc ca pe o fantezie.

In general barbatii doresc sa faca sex anal cu partenera, iar ele bineinteles au o anumita reticienta. Multe persoane se tem de sexul anal, dar fara sa aiba niste motiv intemeiate.  Dar de ce isi doresc barbatii sex anal? Pai in primul rand pentru ca este mai putin practicat si devine ca si un fruct interzis. Iar ei adora tot ce este interzis. De asemenea penetrarea anala este diferita de cea vaginala, fiind o zona mult mai strambta.

Si bineinteles exsista si cateva mituri legate de sexul anal.  Primul mit este acela ca este dureros. Femeile cand aud de acest lucru se gandesc instantaneu la durere. Poate fi dureros dar asta nu este neaparat o regula. Important este ca si tu sa iti doresti acest lucru si nu sa o faci de dragul partenerului tau. Este important sa te simti in largul tau si sa ai incredere in partenerul tau. Si nu uita de lubrfiant. E nevoie de putin ajutor in aces caz, anusul nu se lubrifiaza singur ca si vaginul.

Un alt mit este si acela ca sexul anal este murdar. Nu e chiar atat de murdar cum pare. Totusi este bine sa nu iti faci nevoile inainte mai ales daca vrei sa pui in practica acest lucru.

De asemenea multe femei se tem ca in acest fel partenerul nu le va mai respecta. Chiar nu are nici o legatura una cu alta. Din contra, este posibil sa aprecieze gestul ca l-ai lasat sa incerce aceasta fantezie.

Un alt mit este ca sexul anal ii face doar lui placere. Nu este adevarat, aceasta fantezie ar trebui sa va faca pe amandoi sa va simtiti bine, mai ales daca iti doresti si tu acest lucru si nu o faci doar de dragul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.