Tocmai a inceput numaratoarea inversa a noi masini SKODA Superb.  Complet reconceputa, nava-amiral a marcii SKODA a trecut de toate testele finale la ccare a fost supusa. Noua SKODA Superb este modelul de lux al gamei SKODA. Cu noul sau model, SKODA vine cu proportii noi, tehnologie inovatoare, caracteristici dinamice dar si o calitate a prelucrarii autoturismului care a depasit orice fel de asteptari.

De asemenea, SKODA lanseaza si varianta COMBI, avand un portbagaj generos. Aceasta varianta a fost confirmata pentru lansare anul acesta. Ea va sosi in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, cu toate ca  primele imagini ale acestui model vor aparea la abia mijlocul acestei veri.

SKODA Superb si-a prezentat a treia geeneratie de masini in avanpremiera, la mijlocul lunii februarie, dar premiera mondiala va avea loc cu ocazia evenimentului de la Salonului Auto Geneva 2015. Iata primele informatii cu noua SKODA Superb:

Din punct de vedere tehnic, SKODA Superb va folosi platforma MQB, avand caracteristicci similara cu  Volkswagen Passat, recent lansat. CA aspect, SKODA Superb va avea un plus de caracter, echipa de design coordonata de Jozef Kaban inspirandu-se din conceptul Vision C, dimensiunile acestei masini Superb vor fi aproximativ la fel: la fel de lung, mai scund si mai lat decat actuala generatie.

Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, presedintele Consiliului de Administratie SKODA a declarat ca „Noua SKODA Superb este cea mai buna SKODA din toate timpurile. Aceasta a treia generatie a navei noastre amiral va trezi interesul unor noi grupuri de clienti individuali si companii. Calitatile modelului Superb pun accent pe valoarea marcii si indica viitorul brandului SKODA.”

Masina va fi caracterizata de un motor de 2,0 litri, TDI de 190 CP si TSI de 180 CP, asemanatoare noului model Passat. Acesta va inlocui vechiul V6 de 3,6 litri si va fi cuplat la o transmisie integrala. Oferta de motorizari va fi completata cu un TSI de 1,8 litri si 180 CP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.