Boala nu alege pe cine sa doboare la pamant spune o vorba. Nimic nu poate fi previzibil cand vine vorba de boala si nimic nu poate prevedea ce va urma. Chiar si cand se urmeaza o schema de tratament in stil clasic ca la carte fiecare pacient in parte este diferit si are reactii diferite.

Pe langa toate acestea este mai mult decat frustrant sa vezi ca nu vine si rezultatul mult asteptat din chinul bolii. Tinand cont de asta alternativa de a apela la produse naturiste tratamente este poate chiar cea salvatoare. Pana la urma nu stii pana cand nu incerci. Nu ai cum sa spui ca nu ai incredere pana cand nu ai facut ceva in acest sens care sa iti demonstreze ca se poate si altfel.

Incepe cu atitudinea pe care o ai fata de aceasta metoda. Se crede ca fara o atitudine optimista nu ai cum sa ajungi la un rezultat optim pana la urma. Si asta se aplica de fapt in orice caz. Cand lasi ca partea negativa sa actioneze si anume nocebo in loc de placebo boala persista si te macina si psihic, nu numai fizic vorbind. Una peste alta, trebuie sa fie o sansa pe care ti-o acorzi.

Trecand la ceea ce concret se numeste homeopatia tratamentele sunt cele naturiste. Si poate ca ai auzit ca nici acestea nu se iau dupa ureche si nici acestea nu sunt de pura alegere la intamplare. Totul tine de o schema bine aleasa in functie de fiecare individ. Asadar, in momentul in care te decizi sa treci pragul unui medic cu specializare de asa natura trebuie sa stii ca va fi ghidul tau cu privire la un tratament in adevaratul sens al cuvantului, cel care stie ce ti se potriveste.

Increderea in aceasta alternativa tine si de istoricul sau. Stiai ca medicina hemeopata dateaza cu peste 200 de ani in urma? Nu este acum un inceput in a alege acest drum, nu este acum pasul de initiativa pentru asta. In plus, ofera ceea ce pentru unii pare sa fie miracolul care ii scapa de anumite boli. Din obisnuinta de a lua pastile la fiecare durere si la orice boala chiar si cea mai banala se prea poate sa devii un imun la tratamentele clasice. Nimic nu mai functioneaza si asta te face sa nu mai vezi o solutie de caz. Iata dar ca homeopatia ofera si o alta sansa la ceea ce ti se intampla.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *