Sigur ca poate c auneori ne uitam cu indivie la unele perosane crezand ca aceste persoane sunt norocoase si au parte de mult mai multe lucruri frumoase decat ai tu. Asa spui ca unii au noroc si tu nu ai. Sau, se mai intampla de asemenea sa auzim cum ca ai toate calitatile necesare doar ca iti mai trebuie putin noroc. Ei bine, aceste lucruri nu pot fi adevarate nicicum. totusi, ca sa te lamuresti iti recomand sa citesti urmatorul articol:

In primul rand, trebuie sa stii ca oamenii norocosi nu stiu ce este norocul. Mai exact, probabil ca te gandesti de foarte multe ori ca acesti oameni au o anumita reteta. Ei bine, acest lucru nu este nicicum asa cum ai crede tu. Oamenii norocosi, cum ii numesti nu stiu ce este acela noroc pentru ca ei nu astepta sa li se intample ceva in voia sortii ci fac eofrturi pentru a obtine un anumit lucru.

Apoi, trebuie sa stii ca si oamenii aceia pe care tu ii consideri norocosi sunt ghinionisti. Sigur ca daca ei nu stiu ce inseamna norocul nu vor sti nici ce inseamna ghinionul. Totusi, daca vrei sa afli acest lucru, ar fi foarte important sa tii cont si de faptul ca acesti oameni nu cred in ghinioane ci doar in evenimente neplacute, evenimente care le pot perturba succesul insa nu considera ca un astfel de lucru este atat de important.

Sigur ca oamenii obisnuiti prefera de regula sa renunte decat sa piarda in timp ce oamenii norocosi risca cat pot de mult. Daca risti vei castiga, iar daca nu risti nu vei castiga. Aceatsa este cheia succesului. Sigur ca nu tot timpul se va intampla ceva in favoarea ta insa nici nu trebuie sa excluzi acest lucru. Risca si vei castiga!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *