Sosirea verii ne poate duce cu gândul la schimbare și la prospețime. Și ce metodă mai bună pentru aceasta poate fi decât o tunsoare nouă, în pas cu moda, așa cum ai văzut la vedetele tale preferate de pe canalele de socializare? Un breton șic sau o tunsoare pe o parte, cu părul vopsit în nuanțe de blond și roz te va scoate cu siguranță din anonimat, mai ales dacă ești o fire mai extrovertită, care nu suportă banalul și convenționalul.

Stailer face toate aceste lucruri posibile pentru tine, chiar dacă nu știi încă la ce stilist să apelezi pentru asta. Cu siguranță că ai primit vreo recomandare de la o prietenă ori ai văzut vreo poză pe internet cu tunsoarea ta favorită, dar nu știi la ce salon să cauți o programare? Nimic mai simplu: Stailer îți face mai accesibil modelul tău favorit de tunsoare, printr-o programare la unul dintre saloanele de frizerie și coafură din Iași.

Cum găsesc stiliști și locații avantajoase?

Pentru a-ți găsi stilistul care să te avantajeze nu trebuie să mai cauți acum ore în șir pe internet. Ai totul la un simplu slide cu degetul pe ecranul telefonului, prin intermediul platformei Stailer. Cu ajutorul acesteia, o programare la un salon de cosmetică sau coafura devine o joacă de copil, în mai puțin de un minut fiind cu programarea realizată.

Cum funcționează Stailer însă? Este de ajuns să intri pe site, fără nicio înscriere prealabilă. Pur și simplu, dacă vrei să vezi aici lista completa a saloanelor din Iasi, poți selecta din cele patru câmpuri electronice secțiunea destinată orașelor, după care este necesar să introduci serviciul dorit de tine. Stailer îți va afișa aproape instantaneu rezultatele căutării tale, de la care vei putea naviga mai departe, pentru mai multe detalii. Căci platforma nu îți oferă doar o simplă enumerare a saloanelor din aria ta de interes, ci și amănunte care îți vor fi de folos în vederea programării.

Astfel, cu Stailer poți afla prețurile la serviciile dorite de tine, precum și locația saloanelor selectate, astfel încât tu să îl alegi pe cel mai avantajos pentru tine. Nu în ultimul rând, pe aceeași platformă poți afla inclusiv programul stilistului tău favorit, dacă acesta se află deja în baza de date a Stailer. Din acest punct de vedere, putem spune că platforma vine cu o serie de opțiuni inedite în peisajul motoarelor de căutare de la noi, unde găsești cel mult generalități sau articole de prin presa locală.

Iar dacă dorești într-adevăr să ieși din anonimat cu o tunsoare modernă, atunci merită să încerci salonul de infrumusetare Posh din Iasi. Având în portofoliu tehnici moderne de vopsire a părului, dar și servicii de îngrijire și înfrumusețare a unghiilor, salonul este unul modern din toate punctele de vedere. Cu un design prietenos și avangardist, salonul Posh din Iași îi oferă practic tot ceea ce este necesar pentru ca tu să te simți frumoasă și specială. Totul, la doar un slide distanță.

Contact: support@stailer.ro

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *